Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves budapesti fiúk van kedve valakinek isnerkedni?
Figyelt kérdés
14/L,Budapest2015. okt. 29. 21:54
3/10 anonim válasza:
Ilyen kérdést sem olvastam már kb. 3 hónapja, mióta megváltozott a kategória. Régi gyk-s szép idők, mikor még a szerelem, szex - ismerkedés kategória volt... :D
4/10 anonim válasza:
Nekem pedig a lányok írhatnak :D
19F
5/10 anonim válasza:
Kicsit nyomi dolognak tartom itt az ismerkedést.
6/10 anonim válasza:
23/f még belefér? ha igen írj :D
7/10 anonim válasza:
Utolsó, szedd már össze a tökeidet és ne egy 14 éves kislánnyal ismerkedj a gyakorikerdeseken...
8/10 anonim válasza:
Először is nem volt komoly a válaszom, legalább is nem gondoltam hogy bárki is ír majd.
Másodszor meg mi közöd hozzá hogy kivel és hol ismerkedem? oO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!