Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, mit csináljak? (Szöveg lenn)
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátnőmet aki nagyon szeret engem, de még nem volt bátorságom elmondani neki.. Ő volt nekem az álomlány akire mindig is vágytam.. De mind1 inkább bele is kezdek a sztoriba! Úgy kezdődött hogy haverok voltunk aztán egyre többet találkozgattunk, megkedveltük egymást, végül össze jöttünk. Ő mindig azt mondta nekem hogy mindennél jobban szeret és nem is tudja hogy mi lenne ha én nem lennék neki, amúgy a csajnak nincsenek barátai mert szörnyen visszahúzódó és a szülei rosszul bánnak vele. Én is szerettem de nem annyira amennyire ő engem. Nagyon érzékeny lány, régebben össze vesztünk mert féltékenykedett ezért össze vagdosta elég durván magát. Ezért is nem akarom neki hogy mi a szitu! Nagyon nagy lelkiismeret furdalást okozott nekem avval hogy adott nekem tegnap egy karkötőt, de nem az okozott nekem bajt hogy adott hanem hogy miért adta. Amikor adta ezt a szöveget eresztette el: Figyi én adni szeretnék neked egy karkötőt hogy sose felejts el engem és hogy mindig eszedbe jussak mikor hiányzom, szeretlek mindennél jobban.. :/ Ekkor akartam neki elmondani csak nem volt merszem. MIT TEGYEK SZERINTED ? PLS (Amúgy bocsi hogy hülyén fogalmaztam)2015. okt. 27. 16:08
31/39 anonim válasza:
Rendben, elfogadom , hogy tévedtem, a mondanivalóm többi része attól még igaz. Én nem azt mondom, hogy mond el neki mi történt, de attól még nincs mentséged. A labilis idegállapotára nézve (elnézést hogy ezt mondom, igaz, én sem vagyok tökéletes de aki vagdossa magát, az nem normális) ne mond el neki!
32/39 anonim válasza:
Ha nem lenne labilis a barátnőd,akkor az őszinteségre biztatnálak.Mert sokkal jobb lenne nyíltan elmondani a botlásodat,mint esetlegesen később mástól megtudnia.
Még így is átgondolandó!
33/39 A kérdező kommentje:
Hát igen :/
2015. okt. 27. 19:18
34/39 anonim válasza:
Te hülye vagy ember? Ha a barátnőd helyébe lennèk és megtudnám, olyat pofont kapnál...utána meg ott hagynálak a francba
35/39 anonim válasza:
Hány éves vagy?
(mert lehet tudom ki vagy xd)
Ha akire gondolok akkor kedves Milánom ez ki fog derülni....
36/39 A kérdező kommentje:
15 vagyok :D
2015. okt. 27. 20:48
37/39 anonim válasza:
Szerintem ne mond el, hiszen mahyon erzekeny, es te sem akarod rosszba keverni. De egy dolgot nem ertek. Miert volt szukseged 15 evese szexre? Van egy baratnod aki szeret, te is ot. Idovel kialakulna koztetek a szexualis viszony (ha meg nincs) tehat nem is ertem. Egyebkent meg, en max egy csokot bocsatanek meg a baratomnak, szexet biztos nem. Ezek utan tapossal ezerrel, es becsuld meg ot! Ez a legkevesebb.
39/39 anonim válasza:
XD 15évesen csapatod már... Menő :D
Amugy meg nemond el neki szerintem .
Pisz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!