Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, mit csináljak? (Szöveg lenn)
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátnőmet aki nagyon szeret engem, de még nem volt bátorságom elmondani neki.. Ő volt nekem az álomlány akire mindig is vágytam.. De mind1 inkább bele is kezdek a sztoriba! Úgy kezdődött hogy haverok voltunk aztán egyre többet találkozgattunk, megkedveltük egymást, végül össze jöttünk. Ő mindig azt mondta nekem hogy mindennél jobban szeret és nem is tudja hogy mi lenne ha én nem lennék neki, amúgy a csajnak nincsenek barátai mert szörnyen visszahúzódó és a szülei rosszul bánnak vele. Én is szerettem de nem annyira amennyire ő engem. Nagyon érzékeny lány, régebben össze vesztünk mert féltékenykedett ezért össze vagdosta elég durván magát. Ezért is nem akarom neki hogy mi a szitu! Nagyon nagy lelkiismeret furdalást okozott nekem avval hogy adott nekem tegnap egy karkötőt, de nem az okozott nekem bajt hogy adott hanem hogy miért adta. Amikor adta ezt a szöveget eresztette el: Figyi én adni szeretnék neked egy karkötőt hogy sose felejts el engem és hogy mindig eszedbe jussak mikor hiányzom, szeretlek mindennél jobban.. :/ Ekkor akartam neki elmondani csak nem volt merszem. MIT TEGYEK SZERINTED ? PLS (Amúgy bocsi hogy hülyén fogalmaztam)2015. okt. 27. 16:08
21/39 anonim válasza:
Állati szánalmas, hogy félrekúrtál aztán még itt picsogsz, érezd is szarul magad...
22/39 A kérdező kommentje:
Már nagyon nagyon megbántam :(
2015. okt. 27. 17:16
23/39 anonim válasza:
Ha a barátnőd mellett akarsz maradni és valóban szereted akkor ne mond el a félrelépésedet.De nem őt szeretnéd magad mellett tudni,akkor szakíts vele!Ne kínozd tovább!
Szánalomból nem szabad senkivel együtt lenni.
24/39 A kérdező kommentje:
Ez így igaz!
2015. okt. 27. 17:29
25/39 anonim válasza:
De nem írtad meg,hogy mit szeretnél.Hogy érzel iránta?
26/39 A kérdező kommentje:
Szeretem nagyon :(
2015. okt. 27. 17:39
27/39 anonim válasza:
Akkor tanulj a dologból és ne mond el neki!
Szeresd úgy ahogy ő téged!
Más is megbotlott már.Te legalább megbántad!
Csak ügyesen:)
28/39 anonim válasza:
Az azzal , nem pedig avval.Egyébként hogy lehet valakit "véletlenül" megcsalni mond már meg nekem. És ne gyere nekem azzal, hogy ezzel "nem segítek", meg csak "nyelvtanleckét adok", megérdemled.
29/39 A kérdező kommentje:
:/
2015. okt. 27. 18:42
30/39 anonim válasza:
Nekem még alsó tagozatban durva helyesírási hibaként aláhúzták,mára már elfogadott az avval,evvel is :)
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!