Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne elvesziteni a szüzességem? 14/F
Figyelt kérdés
A baratnom is 14 évesen.1,5eve vagyunk egyutt.En tudom,hogy meg korai lenne elveszíteni,de kivanjuk egymast..de nemtudom..
Tudom,hogy nem az szamit amit ti mondtok.
Nyilvan meg nem azert akarom,hogy dicskedjek vele.
Elore is koszonom !
2015. okt. 19. 00:29
11/17 anonim válasza:
Egy átlagos magyar fiú már 14-16 évesen elveszti a szüzességét, ha a környezetemből indulok ki, ez így van.
Ha Ti úgy érzitek készen álltok, szeretitek egymást, bíztok magatokban és egymásban akkor nincs semmi ellenvetés.
Szerintem korai lenne, de 7.-ben már a fél osztályom nem volt szűz(lány osztály voltunk).
12/17 anonim válasza:
Nem, nem lenne korai. Ha ennyi idősen másfél évig együtt maradtatok, akkor szerintem elég érettek vagytok hozzá.
Viszont arra nagyon szépen megkérlek, hogy nagyon óvatosan bánj vele, kérlek.
13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso,naaagyon figyelni fogok ra!
2015. okt. 21. 14:46
14/17 anonim válasza:
Figyelj ha nem vagy nagyon érzelgős( nem úgy mint én) akkor nyomasd ahogy akarod, feltéve ha ő se az. Mert valamit elveszel tőle amit soha nem adhatsz vissza neki. Egy példa: Ha egyszer majd IGAZÁN szerelmes leszel és feleségül veszel egy nőt akinek te leszel az első, de te már a fütykösöd megmártóztattad másokban ő nem fog tudni annyira a sajátjának érezni. Én 15 évesen nem tudtam volna megtenni, mert túlzottan szerettem őt magát hiába kívántam testileg is. (Aztán később fűvel-fával összejött szal jól jártam hogy nem álltam be a sorba..) Az a max 1órás öröm megéri majd azt a sok aggodalmat ha késik a havija? Stb... Vigyázz ;) 19f
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg probalkozzatok massal. Hiaba vagytok egyutt regota, fiatalok vagytok nagyon hozza. Meg azert 1-2evet varnek a helyetekben. Ha annyira szeretnetek mar vmit miert nem petting van? Persze vigyazni kell meg ott is. De ez csak egy tanacs, ne ertsd felre, nem rosszbol mondom.
16/17 anonim válasza:
11-es xDD hát nem tudom én akkor elég egy könnyű vérű osztály lehettetek!
17/17 anonim válasza:
#10 xDD köszi feldobtad a napomat:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!