Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne elvesziteni a szüzességem? 14/F
Figyelt kérdés
A baratnom is 14 évesen.1,5eve vagyunk egyutt.En tudom,hogy meg korai lenne elveszíteni,de kivanjuk egymast..de nemtudom..
Tudom,hogy nem az szamit amit ti mondtok.
Nyilvan meg nem azert akarom,hogy dicskedjek vele.
Elore is koszonom !
2015. okt. 19. 00:29
1/17 IceHunter válasza:
Ha kívánjátok egymást, akkor nem feltétlenül.
2/17 anonim válasza:
gyerekek...
totál korai lenne, még 17 évesen is az
3/17 anonim válasza:
hajnal 2 van ember, ez így elég korai. Legalább várd meg a napfelkeltét.
4/17 anonim válasza:
szerintem nem kell elsietni. várhattok vele még 1-2-3 évet simán.
5/17 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést feltetted akkor valószínű hogy igen
6/17 anonim válasza:
Az esetleg becsúszott gyermek felelősségét fel tudod vállalni?
7/17 anonim válasza:
gyereket akarsz. tedd hát amit a makkod diktál.
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ketto.
Konyorgom,tudunk védekezni
2015. okt. 19. 19:05
9/17 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy tudtok-e védekezni. Jó, ha tisztában vagy vele, hogy bármilyen védekezés mellett megfoganhat a baba. A felelősség a tiéd is.
10/17 anonim válasza:
könyöröghetsz. épphogy levetted a liberót és már gumit akarsz húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!