Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csaltatok mar meg valakit? Ha igen, miert?
Figyelt kérdés
Nemet irjatok legysz2015. okt. 1. 20:56
2/4 anonim válasza:
sose senkit. viszont én már voltam olyan helyzetben hogy velem lett megcsalva egy lány. (ergo a pasi vele kavart, közben meg velem is) bár én ezt nem tudtam...
17/L
3/4 Száva Géza Benjámin válasza:
Volt egy lány oláh cigány volt meg minden és szerelmet vallot. Az a gyengém hogy nemet lánynak sosem mertem mondani. És mondtam jolvan ... 2. nap már kezdett perverz dolgokat írni 3. nap képeket is küldött .. 4. nap már mondta hogy küldjek arról képet. Betelt a pohár veszekedtem vele adtam sajnos egy esélyt. De utána mondta hogy nekem adja a szüzességét és dobtam a fenébe ... Én nem vagyok olyan és nem is leszek és én nem olyan kapcsolatot akarok hogy a 5-6. odik nap dugni akar. Szóval én ezért szakitottam :D 14/f
4/4 anonim válasza:
Nem, és nem is lennék rá képes.
Ha már felmerül a gondolat, hogy mással kéne lefeküdni, az azt jelzi, hogy a meglévő kapcsolatban óriási problémák vannak, így vagy gyorsan helyre kell hozni, ha még lehet, vagy ha tényleg másra vágyik az ember, akkor meg szakítani kell. Ez a gerinces útja a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!