Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért csaltátok meg a párotokat? Nem szerettétek már? Vagy csak kalandvágy? Légyszi, írjátok le!
Papám egész házasságuk alatt, amíg potens korban volt (50-60 éves koráig) mindig párhavonta megcsalta a mamámat. Mamám nem volt egy nagy szám az ágyban papa elmondása szerint.
Papa szerette mamát és mindig jó apja volt anyukámnak és a nagybátyámnak is. Mindig támogatta anyagilag és érzelmileg is a családját, de a punciról és más nőkről nem tudott és nem is akart lemondani.
Most volt az 55. házassági évfordulójuk és még mindig együtt vannak. Mama és a gyerekei sosem tudták meg ezeket, csak nekem mondta el. A férfiaknál ez nem az, hogy szeretet-nem szeretet, hanem a vágyaik kielégítése. Ha egy nő megcsal, akkor ott viszont már az érzelmeivel van a gond, valószínűleg nem szereti a férfit.
Szerintem nem jó dolog az se ha a férfi hűtlen. Egyébként nem fordult még elő. Csak engem csaltak meg az előző kapcsolatomban, ráadásul a fiú az egyik legjobb barátnőmmel
is megtette. Nagyon rossz volt, de már jobb.:)
8:
Semmitmondóbbat nem tudsz mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!