Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért csaltátok meg a párotokat? Nem szerettétek már? Vagy csak kalandvágy? Légyszi, írjátok le!
De érted amit mondok.
Ez azért egy téves állítás, mert magadból indulsz ki és a saját neveltetésedből. Figyelembe sem veszed, hogy másnak más értékrendje, prioritásai, szexuális vágya lehet az életben és egy örök igazságot akarsz kinyilatkoztatni minden indoklás nélkül. Plusz -cáfolj meg ha nem így van és akkor elnézést is kérek- felsőbbrendűnek is gondolod magad ezért a véleményedért azokhoz képest, akik máshogyan gondolkoznak.
Engem azért csalt meg az exem, mert 1 hónapot nem bírt ki szex nélkül. Nekem ez lett volna az első úgyhogy várni akartam vele, aztán egyik este berúgott elment bulizni aztán megdugott valami csajt. Persze ezt nem mondta el, csak azt h megcsalt, de h hogyan azt 3 hónapra rá kellett megtudnom mástól. Amúgy csak feltételezem h ez miatt. A csávó amúgy is imádta a nőket, mind1 volt neki h 70 éves vagy nem...
jah és amúgy még ő nézett rám csúnyán...(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!