Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szerettetek ki belőle teljesen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy volt barátom,azért szakítottam vele mert nagyon csúnyán átvert többször is...Nagyon szerettem és sajna még mindig szeretem de nem bocsátok meg neki ez már ahhoz túl sok volt.Nektek mennyi időbe telt míg elfelejtettétek és már egyáltalán nem foglalkoztatott titeket? Ezek után barátok lettetek/maradtatok?
A válaszokat köszi!:)
2014. máj. 20. 21:31
1/9 anonim válasza:
Kiszeretni nehéz,ezt nem lehet behatárolni,de ha tényleg csúnyán becsapott akkor inkább ne barátkozz vele
2/9 anonim válasza:
Sok, másfél-két év körül volt. Nem lettünk barátok, miért akarnék olyasvalakivel barátkozni, aki átbszott? :D
3/9 anonim válasza:
ha átvert akkor mégis mi a kutyának a véreres.....-ért foglalkozol még mindig vele? Jó érzés ha hülyének néznek?
4/9 anonim válasza:
2 évig voltunk együtt és az állandó féltékenykedése és az ebből adódó állandó, már már napi szintű viták miatt szakítottunk + távolság. 1 év alatt sikerült magam túltenni rajta.
5/9 anonim válasza:
4 honap alatt elfelejtettem, és barátok vagyunk
6/9 anonim válasza:
Hasonló szituáció után nekem 1,5-2 év volt, mire az első kapcsolatom teljesen feledésbe merült...egy ideig gondolkoztam rajta, hogy felveszem vele a kapcsolatot, mert barátként nagyon jól működtünk együtt még. kapcsolatunk előtt, de nem tettem...nem is bánom...idegroncs lettem volna tőle
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2014. máj. 21. 20:16
8/9 anonim válasza:
Mennyi ideig voltatok egyutt? Amikor szakitottal vele, probalt kuzdeni a kapcsolatert?
9/9 A kérdező kommentje:
az utolsónak:1 évig...nem nagyon küzdött mert tudta,hogy elb*szta..
2014. máj. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!