Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok meg már a párotokat? Ha igen, miért? L
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 13:47
1/10 anonim válasza:
Nem és szerintem soha nem is fogok senkit megcsalni. 37F
2/10 anonim válasza:
Nem. Ha a párommal annyira nincs rendjén valami, akkor megpróbálom megbeszélni vele és legrosszabb esetben szakítunk. Nem vagyok egy büdös ká, hogy a háta mögött sunyiban dugjak valaki mással.
5/10 anonim válasza:
Volt rá lehetőségem többször is, de még mindig sikerült elhárítanom a dolgot. Nem az zavarna, hogy a párom megtudná, hanem az hogy nem tudnék utána a tükörbe nézni!!!
37F
6/10 anonim válasza:
Én nem vagyok egy hűséges típus.
35F
7/10 anonim válasza:
Nem, soha. Ha már nem "elég" nekem a párom, inkább szakítok.
8/10 anonim válasza:
Nem,soha és soha nem is fogom.
Ha valami nem működik,meg próbálnám meg beszélni ha nem sikerül szakítanék.
9/10 anonim válasza:
A jelenlegit soha, semmilyen körülmények között nem csalnám meg, mert nem érdemli meg, és azzal csak ledegradálnám a kapcsolatunkat.
A régieket megcsaltam, mert megérdemelték.
10/10 anonim válasza:
senkit, és nem is fogok. nincs olyan, hogy valaki kiérdemli a megcsalást, azzal csak önmagunkat alacsonyítjuk le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!