Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen, akkor elmondtátok e neki, vagy eltussoltátok a dolgot?
Távkapcsolat volt. Kb 2hetente tudtunk találkozni. Az első hónap végén történt. Teljesen véletlen összefutottam az exemmel a hévnél, és beszélgetést kezdeményezett. Mivel ő is a szerelvényre várt, felszállt velem együtt. Többször is megcsókoltuk egymást.. Aztán kérdezte hogy felmennék e hozzá, hogy szexeljünk, de nemet mondtam. Ehhez már nem volt gyomrom...így is bűntudatom volt. Végül elköszöntünk, mert ment a barátnőjéhez, én meg haza.
Elmondtam a barátomnak hogy csókolóztunk, de a teljes igazságot nem mertem...mármint hogy több csók is volt. Kértem hogy szakítsunk, mert ez az egész rádöbbentett arra hogy nem vagyok belé szerelmes úgy ahogy előtte gondoltam...(tapasztalatlanság)
Könyörgött hogy maradjunk együtt és majd beleszeretek. Adjak időt kettőnknek. Belementem. Eleinte minden jól ment, kedves volt, jól éreztük magunkat együtt, jókat szeretkeztünk, nevettünk....
Hosszú a sztori. Annyi a lényege hogy volt lánykérés, és utána nagyon megváltozott. Féltékeny lett betegesen mindenkire! Ha a barátnőimmel találkoztam arra is azt hitte hogy megcsalom. Egy idő után már követelőzött, hogy nem találkozhatok velük meg ilyenek...mindenkiben riválist látott. Azt hitte parancsokat osztogathat, meg hogy csak akkor találkozhatok bárkivel is, ha ő engedélyt ad rá:D nevetséges...
A végén ő feküdt össze egy másik csajjal az egyik veszekedésünk után ami szintén abból jött, hogy ő alaptalanul féltékenykedett. Miután elmondta, én szakítottam. Erre felpofozott. Mikor összeszedtem magam visszaütöttem. És megmondtam hogy innentől vége. Még ordítozott, szidott, és sírt felváltva, térdre borult, könyörgött, öngyilkossággal fenyegetőzött meg ilyenek, de nem érdekelt, elhagytam így majdnem 1 év után mint vőlegényemet. Még az anyját is rámküldte, és ő is megfenyegetett, hogy tönkreteszi az életemet ha elhagyom a pici fiacskáját....nem hatott meg. Számomra betelt a pohár. Számomra túl sok volt, hogy ő akarta folytatni, aztán meg féltékenykedett, tiltani akart mindenkitől, lefeküdt valaki mással és még pofozkodott is...
Nem értettem ha nem tud megbocsátani miért van velem...miért nem fogadta el a szakítást amikor én javasoltam...
4 évvel később, 24 évesen ismertem meg a valódi, igaz szerelmet. Hozzá hűséges vagyok amióta együtt vagyunk, és természetesen az esküvőnk óta is:) 28N
A hűség szobrát nem egy 35 év fölötti férfiról fogják megmintázni.
Igen, csaltam már. És noha nem vagyok rá büszke, nem égett le a pofámról a bőr. Bizonyos kor fölött kell a bizonyosság, hogy igen, jól választottam, még mindig a párom a legjobb csaj széles e világon, s ha kiengedtem a gőzt, ugyanolyan forrón szerettem, mint az első időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!