Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg is csaltátok párotokat, milyen okból történt?
Véletlenül hogy lehet megcsalni? "Jaj, nem tudtam, hogy ez egy nemi szerv, azt hittem, hogy egy nyalóka!"
Így?
ha ilyen történik akkor nem szereted igazán :D
én sajna megcsaltam :/ azért mert többnyire leszarta a fejem egy barátom meg ott volt mellettem aki figyelmes volt vele persze pia is volt és nem tudódott ki, de utána nem tudtam vele normálisan együtt lenni meg semmi és szakítottunk
ezt ajánlom neked is mert az ilyennek nincs értelme
Egyszer fordult elő, ha a véletlent úgy érted, hogy nem terveztem, akkor véletlen volt.
Már a kapcsolatunk vége felé volt, szar volt vele a szex, nem is volt túl sűrűn, akkoriban derült ki, hogy nem egyeznek az igényeink. Hisztis fiú is volt, elegem volt már belőle. Egy csoporttársammal alakult aznap este úgy a dolog, hogy végül nála maradtam estére. Nem bántam meg, nagyon izgalmas és spontán este volt. Másnap szakítottam a barátommal. Nem volt szép tőlem többet nem tettem ilyet.
Már nem szerettem, de még reménykedtem hátha újra bele tudok szeretni (alapból nem volt nagy lángolás, de totál kihűlt addigra), és közben megismertem valakit. Pár nap volt hátra a barátom szülinapjáig, nem volt szívem pont előtte dobni, így annyit vártam, (rettenetesen éreztem magam ezalatt), majd amint lehetett, szakítottam. Nem tudta meg hogy megcsaltam.
(a másik sráccal nem feküdtem le, "csak" beleszerettem és csókolóztunk)
Rossz érzés volt hazudni neki :/
19/L
Veletlen? :) Jajj, bocs! Veletlenul megcsaltalak :)))
Azert csaltam meg, mert a masik lany felkeltette az erdeklodesemet. Kitudodott-e? Varatlanul hazajott a parom es egy agyban talalt vele. Mi lett a kovetkezmenye? Elvaltunk az exemmel es elvettem az uj kedvesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!