Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csaltátok már meg a párotokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen miért? Mennyi ideig tartott? Lett következménye?

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam meg.
2014. júl. 6. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek: soha nem csaltam.
2014. júl. 6. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem csaltam meg, és ő sem engem.
2014. júl. 6. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam meg és a jövőben is így lesz. Tisztelem és szeretem. Hamar lebuknék. Utálom a rossz dolgok következményeit. 39/N
2014. júl. 6. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

17-18 éves koromban volt ,hogy előfordult megcsalás .. na de azok még amolyan tiniszerelmek voltak .:D 12 éve élek házasságban és hűséges vagyok teljes mértékben !!!

Na és veled mi a helyzet ,kérdező ?

2014. júl. 6. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindent megbeszélünk, bármi probléma fölmerül. Még 19 évesen volt az, hogy beleszerettem valakibe úgy, hogy volt valakim. Ezt elmondtam az akkori páromnak, de úgy, hogy közben zokogtam, mert nem akartam neki fájdalmat okozni. De az őszinteséget tartottam a leghelyesebbnek és szakítottunk is.
2014. júl. 6. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

Igen, 1.5 év, Nem.

-Mielőtt ítélkezne bárki is. A körülményeket okokat csak mink ismerjük.

2014. júl. 6. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
mink?
2014. júl. 6. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer, 19 éves koromban, az akkori barátomat. De akkor sem volt szex!!! Csak csók történt. Elég tapasztalatlan voltam még, és összekevertem az érzéseket. Azt hittem szerelmes vagyok, miközben csak kedveltem a páromat... Szóval ennyi. Nem voltam szerelmes belé.

A következménye az lett, hogy betegesen féltékeny lett, pedig állítólag megbocsátott....csak azért maradtam vele, mert ő ezt akarta. Én szakítani akartam, de ő könyörgött, hogy maradjunk együtt. Aztán pedig Megkeserítette az életemet. Majd a végén ő LEFEKÜDT valaki mással, pedig állítólag szerelmes volt belém. Szóval nem állt meg a csóknál úgy ahogy én.

Azt hiszem, hogy bosszúból tette amiért én egyszer megcsókoltam valaki mást. Bár a szexet durvának tartom, ezért is szakítottam. Utána fel is pofozott amikor szakítottam. Aztán visszaütöttem, mert akármi is van, én nem fogom csak úgy hagyni hogy egy pasi, vagy akárki megüssön...és aztán elhagytam. Majdnem 1 évig voltunk együtt.

Most már a férjemmel vagyok együtt 4 éve. Soha semmilyen módon nem csaltam meg, mert szeretem.

2014. júl. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!