Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen miért? Mennyi ideig tartott? Lett következménye?
17-18 éves koromban volt ,hogy előfordult megcsalás .. na de azok még amolyan tiniszerelmek voltak .:D 12 éve élek házasságban és hűséges vagyok teljes mértékben !!!
Na és veled mi a helyzet ,kérdező ?
Igen, 1.5 év, Nem.
-Mielőtt ítélkezne bárki is. A körülményeket okokat csak mink ismerjük.
Egyszer, 19 éves koromban, az akkori barátomat. De akkor sem volt szex!!! Csak csók történt. Elég tapasztalatlan voltam még, és összekevertem az érzéseket. Azt hittem szerelmes vagyok, miközben csak kedveltem a páromat... Szóval ennyi. Nem voltam szerelmes belé.
A következménye az lett, hogy betegesen féltékeny lett, pedig állítólag megbocsátott....csak azért maradtam vele, mert ő ezt akarta. Én szakítani akartam, de ő könyörgött, hogy maradjunk együtt. Aztán pedig Megkeserítette az életemet. Majd a végén ő LEFEKÜDT valaki mással, pedig állítólag szerelmes volt belém. Szóval nem állt meg a csóknál úgy ahogy én.
Azt hiszem, hogy bosszúból tette amiért én egyszer megcsókoltam valaki mást. Bár a szexet durvának tartom, ezért is szakítottam. Utána fel is pofozott amikor szakítottam. Aztán visszaütöttem, mert akármi is van, én nem fogom csak úgy hagyni hogy egy pasi, vagy akárki megüssön...és aztán elhagytam. Majdnem 1 évig voltunk együtt.
Most már a férjemmel vagyok együtt 4 éve. Soha semmilyen módon nem csaltam meg, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!