Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a korkülönbség, amivel benne lennél egy kapcsolatban?
Vagy úgy is kérdezhetem hogy legalább és legfeljebb hány éves legyen a másik? :)
Korod és nemed is írd le :)
#6-os vagyok alias "kiéhezett barom"
Amúgy Ferenc József 23 éves volt amikor beleszeretett az akkor 16 éves Sissibe. (Nyilván ő is egy "kiéhezett barom" volt:D)
7-estől kérdezném:
Miért fosztod meg magad a 20 év alatti lányoktól? 16-18 körüli lányok között vannak a legkedvesebbek, és legodaadóbbak. 15 évesek között is vannak olyanok akik sokkal érettebbek a koruknál. 20 év feletti lányok 80%-ának náluk min 5-8 évvel idősebb csávója, akkor nekem miért ne lehetne 5-8 évvel fiatalabb csajom? A mai világ így is épp elég korlátot rak elénk ,nem értem, hogy egyesek minek korlátozzák be még saját magukat is.
17F
Minimum 14, de akkor legyen elég érett (nem külsőre értem)
Maximum 19
ezek nagyon a határértékek, de optimálisabb a 15-18 :D
Első gondolatként 16 és 35 jutott eszembe, de utána gondolva ez nem igaz.
25 alatti nővel nem kezdenék, maximum abban az esetben, ha érett felfogással rendelkezik, és ténylegesen is emberből a toppon van. Ebben az esetben ha ez megvalósul már nem számít a kor. Egészen akár 16tól is érdekes lehetne számomra.
Felső határnak azért 35 írtam, mert a legidősebb nő akivel eddig együtt voltam 34 éves volt. Idősebbel már nem biztos, hogy olyan jól érezném magam, mint vele, kivételt képez ez alól az olyan külső, amit nem ítélnék idősebbnek.
Rendes kapcsolatra énkább a korosztályomból szeretnék valakit, bár erre kevés esélyt látok, mert nagyon kevesen felelnek meg nekem. 18-25
Barátkozni szívesen bárkivel. :)
Szexkapcsolatra meg elsősorban nálam fiatalabb nő, legkorábban 16 éves, és nőies külső (mármint nem gyerek), maximum 35 éves nő.
22/F
F/60
Szerintem max +-40 év, de lehet hogy a maximumot 99-ben állapítanám meg. Mit kezdjek egy 100 éves nyanyával? :-)
Szóval komolyan:
20-60-ig de nő legyen a 60- as ne nénike!
Min. 13-14, max.17
Lehet lepontozni!
15/L
Minimum 14, maximum 18, de ha szinte minden szempontomnak megfelel, akkor talán olyan lánnyal is összejönnék, aki nem tartozik bele ebbe az intervallumba.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!