Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 6 éves körkülömbség nagy egy 15 és egy 21 éves között? (Többi lent! )
barátom és köztem 10 év van, én 17 ő 27.
tegnap mondtam el itthon, teljesen jól fogadták. sokkal jobban mint vártam :D szerintem ne tartsd titokban. bár én is titokban tartottam már egy ideje...
bár azért 21 éves fiúnak már van igénye szexre, de egy 15 éves lány nem biztos hogy akarja.
1, Nem 2 évről van szó, a gondolkodásmódtól függ. Azért az idősebb érettebb gondolkodású. De ha szeretik egymást és megértik miért ne.
2, Törvénybe nem ütközik. Csak akkor ha a kiskorú 15 éves úgy dönt hogy ő most összeköltözik vagy elszökik a 21 évessel.
3, A titokban tartás a szülőktől függ, ha tudni lehet kiakadnak akkor titokban kell tartani inkább. Mert abból nincs vita. Vagy barátságnak kell látszania, abba a szülők csak nem szólnak bele.
4, Nem ajánlom a szexuális részt igazán, csak egy jó idő után.
Fő kérdésedre válaszolva nem sok nem kevés utána számoltam és az jött ki nekem is hogy hat év.
Viszont komolyra fordítva a szót varjatok egy pár hónapot akkora tisztázódnak a szándékai és addig felesleges másnak is tudni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!