Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha köztem és a barátom között 8 év van?
Egyaltalan nem baj!
En is 15 voltam mikor megismertem volt parom, aki akkor volt 23 (2013. Aprilisaban). 7 es fel ev van koztunk. Azaz en most vagyok 18 o meg 25. 2 honapja mentunk szet, nem a korkulonbseg miatt. Csak masfele sodort minket az elet. Tokeletesen megertettuk egymast, a szulei szerettek nagyon, hiaba voltam kis fiatal. A mai napig jo baratsagot orzunk, a mai napig visszasirja a kapcsolatunkat.
De lenyeg a lenyegeben. Egyaltalan nem gond, sot legalabb tapasztaltabb es nem arra tarta a parjat h menozzon a haveroknak. Ha megertitek egymast, akkor nagy szerelem is lehet belole! :)
Persze, valóban előfordulhat, hogy kihasznál, fiatal vagy. De az is lehet, hogy komolyabb vagy a korodnál, és valóban szeret. Ezt neked kell érezned, mi nem tudhatjuk. Én mondok neked egy példát - jóval nagyobb korkülönbséggel, ami jól sült el :)
Én 20 voltam, mikor megismertem a párom, ő 34. Ma a férjem, és a 2 éves kisfiunk apukája :)
25/N
Igen, baj. Hogy lehet egy kenyérkereső embernek egy kislánnyal összejönni?! Teljesen más világ vagytok, ha viszont szellemileg mégis egy szinten vagytok, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa.
Te 15 évesen úgysem a végső boldogságot keresed, úgyhogy tök mindegy, milyen romantikus szerelmes történetekkel állnak elő az előző hozzászólók :)
Maradjunk annyiban, hogy elég naiv lehetsz.
Remélem, én is sokat segítettem és nincs mit a válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!