Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más helyeken is az a "divat", hogy sokszor a pároknál a lány idősebb 1-2 évvel a fiúnál?
Nálunk 12 évvel a nő javára vagyunk együtt, már több mint 5 és fél éve.
Nem igazán "divat" kérdése. A fiatal kiscsaj idős pasival felállás valamennyire "divat", mert így a lány azt hiszi, hogy egy érett pasival van egy szellemi szinten. A fiatalabb fiú, idősebb nő felállás pont, hogy nem igazán gyakori. Az hogy a te iskoládban pont ilyenek vannak, az puszta véletlenszerűség. Alap esetben ez a ritka.
Én: 17/F; Párom: 29/N
Neki és nekem nem. Bocsi, lehet hogy bunkó kérés, de késő van, és érettségi évben nincs akkora energiám így este írni, így itt el tudod olvasni, ha tényleg érdekel :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A 17-es válasz az enyém.
Wow,hát ez most nagy mosolyt csalt az arcomra!! :)
És én attól félek,hogy mit gondolnak,ha esetleg összejönnék a 2-3 évvel fiatalabb fiúval..pedig követnem kéne a példátokat és magasról tenni arra,hogy mások mit gondolnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!