Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani a fájdalom? :/
Távkapcsolat miatt elhagyott a barátnőm 3 hónapja . Elején nehéz volt , utána már semlegessé vált számomra , és nem fájt annyira a hiánya.
Pár napja visszajött a városba , és azóta teljesen kivagyok ,hogy nincs mellettem . :/ :(
1. párkapcsolatom volt , 8 hónapig tartott.
Sportolok azzal nincs baj , egész nyáron haverokkal strandoltunk ,de akkor is hiányzik . Főleg ,hogy küldtem egy képet haveromnak ( a lány bátyja ) ő megmutatta neki a képet ( aktuális forma , edzőterembe járok ) , és a szava elállt , elvörösödött zavarba jött és csak vigyorgott.
Suliba is találkozni fogunk 2 hét múlva kb .
Nyugi, túl leszel rajta, ebben biztos lehetsz. :)
Viszont, nem akarom "alád rakni a lovat", de ki tudja, hogy mi lesz még ebből.. Én is ugyanez miatt mentem szét a legelső párommal, és fél éve, mióta visszajött, újra egymásra találtunk. :) Ezt most nem azért mondom, mert veletek is így lesz, de ki tudja mit hoz a sors..
Akárhogy is, de előbb-utóbb jóra fordulnak majd a dolgok.:) Semmi rossz nem tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!