Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meddig fog tartani a fájdalom? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog tartani a fájdalom? :/

Figyelt kérdés

Távkapcsolat miatt elhagyott a barátnőm 3 hónapja . Elején nehéz volt , utána már semlegessé vált számomra , és nem fájt annyira a hiánya.

Pár napja visszajött a városba , és azóta teljesen kivagyok ,hogy nincs mellettem . :/ :(

1. párkapcsolatom volt , 8 hónapig tartott.

2015. szept. 1. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
kezdj el ismerkedni 3 hónap nem halálos nagy idő de próbálkozz meg ismerkedni de első sorban csak barátkozás sok sok barátkozás :)
2015. szept. 1. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ameddig visszajár, és nem lesz új kapcsolatod, eszedbe fog jutni. Próbáld lekötni a figyelmedet, sportolj, az segít majd. Szerintem még legalább 3-4 hónapig biztos fájni fog. Kitartás!
2015. szept. 1. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
tereld el a figyelmed mással. Ez lehet sport, vagy kézműves tevékenység, írás, rajzolás, vagy más emberek, társaság és a többi. Támaszkodj a barátaidra, ismerőseidre, és ha van olyan kapcsolatod, akkor a szüleidre. próbáld meg megutálni, keress negatívumokat és fogd fel egy tapasztalat szerzésnek. (nekem ez jött be, nyáron egész végig ezeket csináltam, mindennel lefoglaltam magam :). Másokra támaszkodtam, és negatívumokat sorakoztattam fel. Most mellettem ül a padban, és tök jókat hülyülünk meg beszélgetünk, de már elmúlt a vonzalmam iránta :). Úgyhogy légy kitartó, és erőltesd meg magad ;D) Sok sikert! ^_^
2015. szept. 1. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Sportolok azzal nincs baj , egész nyáron haverokkal strandoltunk ,de akkor is hiányzik . Főleg ,hogy küldtem egy képet haveromnak ( a lány bátyja ) ő megmutatta neki a képet ( aktuális forma , edzőterembe járok ) , és a szava elállt , elvörösödött zavarba jött és csak vigyorgott.

Suliba is találkozni fogunk 2 hét múlva kb .

2015. szept. 1. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, túl leszel rajta, ebben biztos lehetsz. :)

Viszont, nem akarom "alád rakni a lovat", de ki tudja, hogy mi lesz még ebből.. Én is ugyanez miatt mentem szét a legelső párommal, és fél éve, mióta visszajött, újra egymásra találtunk. :) Ezt most nem azért mondom, mert veletek is így lesz, de ki tudja mit hoz a sors..

Akárhogy is, de előbb-utóbb jóra fordulnak majd a dolgok.:) Semmi rossz nem tart örökké.

2015. szept. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!