Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Lent a hosszú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent a hosszú sztori 14l

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akibe teljesen beleszerettem.Még sosem éreztem ilyet,egyszerűen hihetetlen. Minden nap beszélünk és nagyon jóban vagyunk. Egyszer összejöttünk,mert mint kiderül Ő is szerelmes belém. Rá pár napra azt mondta hogy neki most ez nem fog menni és hogy legyünk csak barátok. Én először teljesen összetörtem,de mivel nem akarom elveszíteni így belementem. Ő tudja,hogy én szeretem őt nekem viszont most fogalmam sincs mit érez irántam.Azt mondja semmit,csak barátként szeret. Viszont amikor felhoztam hogy keresek magamnak egy pasit aki tényleg szeret..akkor kapásból rávágta hogy ne,meg nem érdemel meg..

Fogalmam sincs mi legyen..egyszerűen beleőrülök ha nem lehet úgy az enyém:( De a barátságot sem akarom elrontani. Kérlek segítsetek!!

Más fiúra rá sem tudok nézni,egyszerűen mindig Ő jár a fejemben,és annyira jó érés mindig amikor vele lehetek. A világon a legjobb dolog,de akkor meg itt van ez.

Én nem szeretném Őt mással látni..jajj teljesen kétségbe vagyok esve:( segítsetek:((

2015. júl. 11. 01:33
 1/6 anonim ***** válasza:
kezdeményezz te
2015. júl. 11. 01:34
 2/6 A kérdező kommentje:
és mégis mit mondjak neki? ezzel elronthatom az egészet is,nem?:(
2015. júl. 11. 01:35
 3/6 anonim válasza:
Próbáld meg finoman kideríteni, hogy mi vele a helyzet pontosan. Mert a leírtak alapján nem vagy ezzel tisztában. Ha tudod a végleges válaszát akkor már minden egyértelmű lesz. De addig kitartás!! 14/l
2015. júl. 11. 01:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet. Velünk is így volt a fiú őrülten szerelmes belém én is azt éreztem és mi is összejöttünk de szétmentünk miattam mert nem akartam ezt az egészet. Utána lett egy se veled se nélküled kapcsolat. Már mindenki azt mondta neki hogy ne reménykedjen mert esélytelen ez a kapcsolat de ő kitartott és 8 hónap szenvedés után újra összejöttünk :) szóval neked is kitartás :) ha szeret akkor úgyis együtt lesztek :)
2015. júl. 11. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szegény. :(

Velem csinálta ugyanezt valaki, a volt barátnőm volt, szakított velem, de folyamatosan keresett, és tartotta velem a kapcsolatot, én meg reménykedtem mellette.

Ha közeledni próbáltam, visszautasított, de ha mondtam, hogy keresek valakit, akkor sokszor keresett, elhívott ideoda, de aztán megint lanyhult a dolog utána.

Ez nekem sokáig tartott, sok időt elvett az életemből. :(

Csináld azt, hogy tényleg próbálsz keresni mást, evvel kikezded az ő önértékelését is, (ahogy ő is a tiédet, nem túl szép módon) és figyeld megint a reakcióját.

És hitesd később el vele, hogy lehet, lesz valakid.

Ha játszol valakinek az önértékelésével, és félretolod, így is növelheted az esélyeidet.

De ez nem szép dolog, tényleg a legszebb, ha mindkettőtöknek csak egymáséi vagytok.

Sajnos a szerelemben mindig van egy előnyt, és hátrányt élvező fél. Ez olyan, mint egy üzleti vállalkozás. :(

Sok szerencsét, és ügyes légy. :)

2015. júl. 11. 03:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom kedves utolsó:(

De köszönöm mindkettőtöknek,kitartok akár mennyi idő is legyen..elvégre nélküle nem jó semmi sem:/

Sokat segítettetek,köszönöm:)!!!

2015. júl. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!