Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mar nembirom, hogyan lepjek tovabb?
Nyolcadikosok voltunk es az osztalytarsam volt. Tudta mit erzek, de nem erdekeltem, es sokszor elegge meg is bantott en meg mindig nagyon szeretem es mindenrol eszembejut, ez olyan fajdalom, hogy nemtudok mit csinalni csak folyamatosan sirni annyira hianyzik.
Bocsi az ekezetekert.
Foglald el magad, nézz filmet :) (lehetőleg ne nyálasat)
És sírd ki magad, az állítólag segít.
Ja és a teát ajánlom.
Én is voltam hasonló helyzetben, teljesen megértelek illetve átérzem azt, amit most te. :)
Több mint 4 hónapig "játszott" velem, minden adandó alkalommal megcsalt.. gondolhatod milyen érzés volt :) de én mindig megbocsájtottam neki. Aztán nemrégiben, hála a barátaimnak, a családom sikerült őt elfelejtenem. Tudom, nem könnyű de ehhez akarat is kell, és persze "más fiú", úgy értem beszélgess másokkal, ismerkedj és érezd magad jól!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!