Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Ti nem neztek irigykedve azokra akiknek osszejott a kapcsolat? 14l
Eloszor is ne haragudjatok az ekezetekert, telefonrol irok.
szoval az a helyzet, hogy amikor latok egy szerelmes part mindig nagyon boldog vagyok, mert ok boldognak latszanak es orulok, hogy egyutt boldogok, de utana magaval ragad egy szomoru erzes, pedig nekem is osszejohetett volna, csak a fiu baratsagot akart, de ez mar megint mas. Nektek nem szokott szomorusagot, vagyodast eloidezni? Es meg egyszer bocsanat az ekezetekert! :)
Milyen ékezetekért? Nem is írtál ékezeteket. :)
Nekem nem olyankor szokott előjönni. És tényleg ne vedd sértésnek amit mondok, de én nem hasonlítgatom a saját boldogságomat másokéhoz. Járom a magam útját.
miért irigykedjek?
én amikor párt kerestem akkor sem voltam irigy rájuk, hanem tettem a saját boldogságomért...kerestem tovább a megfelelő partnert :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!