Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a cigis, alkoholista menő és szexy fiúk/ lányok? Vagy milyen parkapcsolatot szeretnétek?
A kerdesre azok valaszoljanak akik szinglik vagy mar volt tapasztalatuk es 15-18 évesek.
Előre is köszi
ez csak a 14-16 éveseknél menő(vannak kivételek), előfordul hogy 17-től felfelé is menő de azok, megmaradtak az előbb emlitett 14 éves korosztály értelmi szintjén:)
a cigi és az alkohol nem rossz dolgok, de az, hogy valaki csak azért él velük mert szerinte "menő" az már olyan, hogy egyik szemem sir a másik nevet(najó..főleg nevet)
Kösz de nem... inkább egy olyan lányt szeretnék barátnőnek aki nem cigizik :) Inni felőlem aztán ihat, ha mértékkel teszi azt. Gondolok itt most arra, hogy néha napján sörözik, szilveszterkor iszik valamit, meg ilyenek.
17/f
Szeretem ha a lány normális érett es okos. Kiábrándító számomra ha a lány cigizik. Jobban szeretem a parfüm illatot érezni mint a füstöt :) nekem nem gond ha fogyaszt alkoholt csak tudja hol a határ én mondjuk sport miatt nem iszok.
18/F
Én nem cigizem, nem is piálok és ezt a páromtól is elvárnám!
Szóval nem, nem jönnek be az ilyen "menő" gyerekek.
nem, egyáltalán, kifejezettem utálom, a cigis, alkoholista lányokat...
mivel se nem iszok, se nem cigizek, és nem is tervezem a jövőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!