Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nektek bejönnek a cigis,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek a cigis, alkoholista menő és szexy fiúk/ lányok? Vagy milyen parkapcsolatot szeretnétek?

Figyelt kérdés

A kerdesre azok valaszoljanak akik szinglik vagy mar volt tapasztalatuk es 15-18 évesek.

Előre is köszi

2015. júl. 16. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Marhára bejönnek a cigis alkesz csajok, mikor magukról nem tudva fetrengnek a hányásukban, miközben cigit tarhálnak és káromkodnak, mint egy kocsis. Izgató...
2015. júl. 16. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj szerintem, ha barki is iszik vagy cigizik, csak tudjon mertéket tartani, meg ne divatból csinálja...

A kérdésre válaszolva nem, nem kéne egy alkoholista srác, azt hogy dohányzik lesz@rom és azt is, hogy menő-e.

2015. júl. 17. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:

azt rühellem ha valaki cigizik.

inni meg igyon értelmes határok között ha akar,én is szoktam:D

2015. júl. 17. 09:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én meg azokat a pasikat utálom, akik csak végletekben tudnak gondolkodni. Van élet az absztinens-alkoholista és az "elítélem a cigit"-láncdohányos opciókon kívül is. Igen, iszom néha, van amikor részeg is vagyok, van amikor csak jókedvű. Tudom a határaimat amik szerencsére elég tágak (jóval több alkoholt bírok mint amennyit elsőre kinéznél belőlem) és csak óvatosan lépem őket át. Néha cigizek is, de nem rendszeresen. Van amikor leülünk a barátnőmmel és egy ültő helyünkben elszívunk ketten egy dobozzal, aztán van amikor 2 hétig hozzá sem nyúlok, pedig ott van a táskámban. Tehát a kérdésre válaszolva nem zavar ha egy pasi iszik vagy cigizik, csak egyrészt ne azért tegye mert "menő" hanem mert élvezi, másrészt a pia/cigi ne legyen kulcsfontosságú, meghatározó szereppel az életében, döntéseiben, magyarul ne legyen függő. Párkapcsolat tekintetében meg nem számít döntő oknak egyik sem, udvarias, értelmes, kedves, jó humorú pasit keresek akivel kölcsönösen tiszteljük és elfogadjuk egymást, megbízhatunk egymásban 17/L
2015. júl. 17. 10:24
 15/16 anonim válasza:

hát nekem abszolút nem! elég piással volt dolgom.

26n vagyok, (még) férjnél.

2015. szept. 19. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Sok ember elìtéli azokat a fiatal lànyokat akik sört isznak ès cigiznek,de szerintem egyàltalàn nem elìtèlendő,csak az emberek mindig okoskodnak ès csak az orrukig làtnak el. Ha okos a làny,akkor ne legyen egy antidohànyos okoskodò,mert attòl szìvbajt kapok,az ilyen lànyok csak szerencsètlen fèrfiaknak valòk. Az igazi lànyok dohànyoznak ès alkoholt is isznak ès persze okosak is,de akinek ilyen kell,annak legyen pènze,autòja,lakàsa,màsképp nem megy.
2018. jan. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!