Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem jött el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött el?

Figyelt kérdés
Jövőhét kedden lennénk a barátommal 2 hónapja együtt de ma szakítottunk tegnap este összevesztünk, írtam neki, hogy ne jöjjön ma át de ő utána írta hogy holnap megszeretné beszélni a dolgokat azaz ma de nem jött el felhítam mert mondta, hogy én keressem ha még fontos nekem ő azt mondta hogy a haverjánál van. A haverja írt nekem a barátom facebookjáról hogy keressem késöbb mert nincs kedve a barátomnak beszélni velem, nincs hangulata hozá. Majd késsöbb írt, hogy 15óra után szabad lesz és ha fontos nekem akkor hívjam fel. (Ezt szakítás után írta) Mit csináljak, felhívjam?

2015. júl. 16. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
te szakítottál?
2015. júl. 16. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én szakítottam.
2015. júl. 16. 14:56
 3/8 anonim válasza:
ha te szakitottál akkor te hívd fel :)
2015. júl. 16. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedben ott van a válasz. feketén-fehéren. illetve feketén-zölden.
2015. júl. 16. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Elötte se kereset, rám vágta a telefont.
2015. júl. 16. 15:05
 6/8 theazombiee ***** válasza:
hívd fel, ha meg még szereted akkor főleg.
2015. júl. 16. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:

szakítottál...mi volt az ok? és szerinted még rendbe hozható? megmásíthatod a válaszod?

szakítás után nem sok kedve volt veled találkozni...

2015. júl. 16. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, köszönöm szépen a segítséget. :)
2015. júl. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!