Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, ha ezt nem vállalja be értem?
jó,de ilyen stílusban..úgy kezdtem a beszélgetést,hogy nagyon sajnálom és hülye voltam,de...
azután mondtam csak ötletként,hogy mi lenne ha,mire pontosan ez volt a reakció amit írtam,hogy majd még talán ő fog alkalmazkodni?! ha azt mondta volna,hogy bocsi,de megígértem,hogy a tesómékkal jövök,meg így a kényelmesebb is,kicsit máshogy veszi ki magát a dolog. Tényleg sajnálom,hogy elfelejtettem,de mindig a hétvégéket tartom fent neki,azt viszont bombabiztosan,ez a hétköznapi érkezés kavart meg.
Tehát te elcseszted. Aminek ő nyilvánvalóan nem örült, mert veled akart volna lenni, és ezt ritkán teheti meg.
Erre meg még te vonod őt kérdőre. Inkább neked kéne bocsánatot kérni tőle, mint fordítva.
Mintha nem is olvasnátok amit ír a kérdező!
Hibázott! Igen! Veletek még soha nem fordult elő mert tökéletesek vagytok.
Egyszerűen kibujt a szög a zsákból!
Szomorú ha számotokra az a helyénvaló hogy ha megkérdeznek valamit akkor arra ilyen stilusban bántóan kell válaszolni!
Kérdezö! Ez intő jel a későbbiekre ahogy reagált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!