Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom akivel több mint fél éve együtt vagyok, de már alig találkozunk és alig ír, szerintetek még szeret? A képben van a legjobb fiú barátom, aki belém szeretett, viszont én nem tudom hogy érzek-e iránta valamit? :c Bővebben lent.
15 leszek a jövő hónapban, a barátom már betöltötte a 15-öt. Február 19-e óta vagyunk együtt, több mint 6 hónapja,én a kezdetektől fogva szerettem,de mostanra mintha elidegenült volna a kapcsolatunk:( Több évig osztálytársam volt általánosban, most egy gimibe megyünk tovább,de csak évfolyamtársak leszünk. 10km-re lakik tőlem, így ritkán találkozunk,általában 1 héten 1/2 alkalommal, akkor is itt a városban sétálunk,de szinte sosem csak ketten vagyunk,hanem több volt osztálytársam, vagy haverom (fiúk) társaságában... A szüleink nem ismerik egymást, de ha ismernék,akkor se engednék meg az egymáshoz való átmenetelt,az ott alvást meg végképp nem.. A lényeg az,hogy már egyre ritkábban találkozunk, és alig beszélünk 1 nap egy-két mondatot,aztán annyi. Mikor a féléves fordulónk volt, találkoztunk, de előző nap nem úgy kérdezte,hogy na,akkor találkozunk holnap 3-kor a templomnál? , hanem úgy hogy: holnap 3-kor legyél a templomnál! Meg tegnap kettőnkön kívül 3 fiú volt velünk csocsózni egy presszóban ( 2 haverom, egyik az exem) ,és mivel 4-en játszottak,én ott ültem egyedül órákon át,és néztem ki a fejemből...Úgy vett a barátom mintha nem is léteznék..Mikor rákérdeztem hogy még szeret-e,azt mondta hogy persze,hogyne szeretne,meg hogy soha nem akar elveszíteni,mert bele is halna.Az emberek bármit mondhatnak, de a tetteik nem mindig a szavaikat tükrözik: ez nála is pont így van..lehet hogy mondja de nem úgy cselekszik. Itt jön a képbe a másik srác.
Van egy legjobb fiú barátom,akivel minden nap órákig beszélünk, nem rég ismerjük egymást, de már mindent tudunk a másikról,stb... A lényeg hogy pár napja bevallotta hogy tetszem neki,és hogy nem akar velem beszélni hogy még jobban megkedveljen, mert tudja, hogy ő fog a padlóra kerülni. Tegnap bevallotta hogy szeret,és nem tudom mit csináljak:( Tetszeni tetszik,meg tényleg nagyon aranyos fiú,helyes is,vicces meg minden,de a barátomat még valamennyire szeretem:( Nem tudom hogy mit tegyek,várok a suliig, meglátom hogy a barátom továbbra is sz*rik-e a fejemre,vagy sem. Ha igen,szakítok vele:(
Egyébként ugyanazon a napon születtek mindketten, régebb óta ismerik egymást, és jóban vannak,szinte legjobb barátok,és mikor ez a fiú a barátomtól megkérdezte hogy mi lenne,ha ő velem összejönne,azt mondta ,hogy rám jobban haragudna mint rá.
ui: A legjobb fiú barátom azt mondta,hogy miért vagyok még mindig a barátommal,ha ő semmibe se vesz, ő pedig értem mindent megtenne:( Olyanokat mond hogy engem kérne karácsonyra, meg mikor egy óráig nem beszéltünk,már elvonási tünetei voltak. Meg azt is mondta hogy ő neki eddig 1-2 lány tetszett, mert ő elég válogatós,és én mégis tetszem neki:( És teljesen összezavarodtam,felfüggesztettem magam facebookról,mondja meg valaki , mit csináljak?:c
tanács?:(
Köszönöm mindenkinek !<3
Pl. Elment buliba nelkulem a kozos baratainkkal, ez nekem persze nem baj,mert engem nem engedtek es ezert o meg miert ne mehetne.. De viszont mikor en talalkoztam a legjobb baratommal,az mar rohadt nagy problema volt..
Elegge kozvetlen kepeket csinalt a bulin az egyik regi szerelmevel,amin en elegge kiakadtam:(
Tobb idot tolt a haverjaival es tobbszor talalkozik veluk mint velem. (Ok is velem egy varosba laknak)
Kb ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!