Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem képes megmondani,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes megmondani, hogy nem szeret? 2 évet voltunk együtt

Figyelt kérdés

pár napja szakítottunk a barátommal, mert titokban más lányokat fűzött. a kapcsolatunkban rengeteg szakítás,kibékülés volt már. annyit kérek tőle, hogy mondja meg , hogy nem szeret és akkor le tudom zárni, de nem mondja. tereli a szót, vagy azt mondja, hogy idióta vagyok. mielőtt kiderült volna, hogy fűzi a csajokat , mindig azt mondta nekem, hogy biztosan én nem szeretem őt, meg nekem kell más, a csajoknak pedig azt írta, hogy egy jó ideje olyan, mintha nem is lennénk együtt. 2 napig le volt tiltva nekem ezután faceen, aztán feloldottam, de nem írtam neki. ma hajnalban ő írt nekem, hogy az exe vagyok. nem is értem, miért írt. kérdeztem tőle, hogy ha nem kellettem neki, akkor miért csinált úgy néha, mintha szeretett volna, és azt válaszolta rá, hogy "hmm..passz" ha nem szeret, akkor miért nem mondja meg? főleg , hogy azt mondta, hogy még sz.xre se kellenék neki , amivel nagyon megbántott. rá 1 órára meg megkérdezte, hogy találkozunk-e.miért csinálja ezt velem?

19L

2015. aug. 28. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert egy idióta gyökér és csak játszik veled vagy csupán csak összezavarodott érzelmileg de ezt kétlem.Szerintem hagyd had keresen,irjon,hivjon de te semmi kép sem válaszolj neki semmilyen formában.Szerintem hagyd a fenébe az ilyen férfit,senki nem érdemli meg játszanak vele,sem nő sem férfi.Had szenvedjen azért amit tett,majd ha hiányzol neki mindent meg fog tenni érte,hogy kapcsolatba kerüljon veled és hagyad had harcoljon érted.Ha meg nem így lessz akor töröld ki az életedből,nehéz lesz de ezvan.Foglald el magad,járj el bulizni,beszélgess másokkal,ismerkedj de semmi kép sem szomorkodj.Remélem segítettem és minden jót kivánok neked !

18/L

2015. aug. 28. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert egy nagy büdös nagy paraszt??? Mert egy büdös nagy paraszt!! És nem csak paraszt,de hülye is.

Szerintem sokan egyetértenek velem, ha azt írom, hogy örülhetsz, hogy megszabadultál tőle. Persze lehet most nem így látod,de egy lánynak sem való ilyen pasi. Az egy dolog, hogy nem szeret már(gondolom) dehogy olyat a fejedhez vágni, hogy szexre sem kellenél neki. Bezzeg akkor jó voltál amikor odaadtad magad(gondolom). Éna helyedben ha lenne egy esetleg egy bátyám, vagy egy féltő apám elmondanám neki.. :DDD

2015. aug. 28. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd rajossz,mennyire jo,hogy megszabadultal tole. Addig is kitartas!! Eros lany vagy,tulleszel ezen is. Elmulik!
2015. aug. 29. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!