Hogyan lehet szépen megmondani egy férfinak, hogy nem tudom elképzelni magunkat együtt?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, nagyon jól elbeszélgettünk neten, de valahogy mégse tudok tovább gondolkodni. Ő már túlságosan belelovalta magát. Közös további programok, szorosabb kapcsolat....Nem vagyok és nem is akarok érzéketlen és bunkó lenni.2013. júl. 25. 14:04
1/5 anonim válasza:
Legyél őszinte. Minél tovább húzod a dolgot, annál rosszabb lesz.
2/5 anonim válasza:
"Bocs, de nem nézel ki elég jól!"
3/5 anonim válasza:
Szerintem is csak egyszerűen írd meg neki. Ehhez két ember kell, és ha az egyiknek nincs kedve, akkor felejtős az egész.
4/5 anonim válasza:
"nem tudom elképzelni magunkat együtt"
A kérdésedben a válasz.
5/5 anonim válasza:
A kérdés teljesen korrektül van megfogalmazva. "Ne haragudj, de nem tudom elképzelni magunkat együtt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!