Nagyon szeretjük egymást párommal, én teherbe estem én meg szeretném szülni a gyermeket, nem tudom elképzelni, hogy elvetessem, ő pedig nem hiszi hogy együtt tudna így élni velem. Mindketten csak a másikra eröltetnénk az akaratunkat. Ti vállalnátok?
IGEN!!!!ez nem kérdés, akkor miért nem védekezett....
Egy baba, jajj legcsodálatosabb...
Köszönöm!Én is így érzem, csak néha olyan meggyőzően mossa a fejem, h majd később. Ráérek 5 év múlva is és h mennyi gond van vele és később együtt várhatnánk és akkor ő is akarná....
és néha majdnem elhiszem, elkeseredek, de nem bírnék szembe nézni magammal ha nem szülném meg, még akkor is ha nehz lesz egyedül.
hány éves vagy-előző vagyok.
ha megteheted szüld meg, ha vágysz rá, szeretnéd, én ngaoyn emellett vagyok voltam mindig, mert ez a legeslegnagyobb ajándék az életben, ki tudja h lesz e még lehetőséged rá??
Ő most sok pénzt szeretne még keresni és aztán meg még kicsit szabadon élni, nem szeretné a gyerek miatt a helyhez kötöttséget, bla... Az a vicc, hogy eközben pedig látom, h szeret.
Nekem pedig szükségem lenne valakire, mennyire lehet nehéz vajon egyedül, rádásul jól bele kell húznom a melóba is ha el kell h költözzek stb, stb
1 éve vagyunk együtt de ő már akkor mondta, h nem szeretne gyermeket, majd max 5-6 év múlva. De úgy gondolom, h mindeniki felel azért amit történik vele és úgymond nincsenek véletlenek.
Csak azt mondja, h tönkre tenném az életét, ha megszülném, mer ha nem lenne együtt velem akkor minden ismerős, családaink szemétnek tartanák. Na jó igyekszem redukálni soraimat. Csak jó, h kiírhatom magamból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!