Nagyon szeretjük egymást párommal, én teherbe estem én meg szeretném szülni a gyermeket, nem tudom elképzelni, hogy elvetessem, ő pedig nem hiszi hogy együtt tudna így élni velem. Mindketten csak a másikra eröltetnénk az akaratunkat. Ti vállalnátok?
A pasidnak mutasd meg ezt az oldalat (mármint a gyakori kérdések-teherbeesés) És olvassátok együtt, hány, meg hány olyan pár van, akik csak ácsingóznak a gyerekért, mindent megtesznek érte, hogy legyen, és mégse. Azt hiszem ha ő 35 évesen nem érett az apaságra, akkor nincs is több kérdésem. A babát tartsd meg, hiszen ő egy angyal, aki jönni akart hozzád. A pasit meg...
Sok sikert!
Egy 29 éves babára váró feleség.
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem csak megjátssza, hogy szeret!!! Tényleg szerencsés vagy, hogy babát vársz!
Mi a párommal, még ügyeskedünk rajta. Mivel szeretjük egymást, mindkettőnk minden álma, hogy szüljek Neki, pedig Ő fiatalabb! (én mindjárt 28, Ő meg 26). Fiatal vagy még és ilyen idősen én is sokmindennek bedőltem, hittem az ígéretekben, amikből persze nem valósult meg semmi. Ha van rá mód és lehetőség és tiszta szívedből szeretnéd a babát, szüld meg és neveld fel!
Ja és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy tényleg érdemes végigolvasni, hogy hány ember van aki már x ideje próbálkozik, csak nem sikerül a baba! Vigyázz Magatokra! és jó babavárást:)
Szia!
Most találtam a kérdésed, és nagyon kíváncsi vagyok a történet végére!!! Talán képet is tudsz küldeni?! :)
Egy baba után vágyó 31/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!