Nagyon szeretjük egymást párommal, én teherbe estem én meg szeretném szülni a gyermeket, nem tudom elképzelni, hogy elvetessem, ő pedig nem hiszi hogy együtt tudna így élni velem. Mindketten csak a másikra eröltetnénk az akaratunkat. Ti vállalnátok?
5. hét :)
Igen, anya leszek/vagyok! :) Köszönöm a bíztatást!
szupi:)ha gondolod írhatsz nekem privit:)
pasid meg hát...nem tudok rá mit írni.jobb ha kényszerből nem marad veled. nem?
Szia szerintem eldöntötted már,hogy TE szeretnéd!És ez a lényeg.Teljesen igaz az,hogy ha most nem is akarja,meg fog változni a véleménye,ha látja az UHon vagy hallja a kicsi szívét....ha meg nem,akkor nem is szeret igazán és majd ha egyedül marad rájön mit veszített!
Nagyon gratulálok a kicsihez....nekem már 3 hónapos a kisfiam és a sok monoton dolog mellett egy percre se bántam meg hogy megszületett!
egy 35 éves pasinak már ideje lenne családot alapítania,ez egy elterelő duma...eddig nem élt? uátlom az ilyen önző embereket,mikor csak azt nézi,neki mi lenne a tökéletes...gyerekkel is lehet utazni,élni....
örülök ha a baba mellett döntöttél,talán megjön az esze a párodnak,ha meg nem,akkor meg csak időfecsérlés volt vele lenned,nem is igazán szeret...
szorítok érted,h minden nagyon jól alakuljon az életedben!
A pasid önző, és sajnos nem szeret. A szeretet és önzés nem fér meg egymás mellett. Csak azt sajnálom, hogy most lett ez számodra nyilvánvaló. Jól átvert érzelmileg.
A döntés a te kezedben, ne hagyd magad zsarolni, és ha képesnek érzed magad rá, akkor az is vagy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!