Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretjük egymást...

Nagyon szeretjük egymást párommal, én teherbe estem én meg szeretném szülni a gyermeket, nem tudom elképzelni, hogy elvetessem, ő pedig nem hiszi hogy együtt tudna így élni velem. Mindketten csak a másikra eröltetnénk az akaratunkat. Ti vállalnátok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 22:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
akkor már döntöttél remélem:)meg fogod csinálni sztem, s hányadik hétben vagy??
2009. febr. 8. 22:46
 12/27 A kérdező kommentje:

5. hét :)

Igen, anya leszek/vagyok! :) Köszönöm a bíztatást!

2009. febr. 8. 22:48
 13/27 anonim ***** válasza:
72%

szupi:)ha gondolod írhatsz nekem privit:)

pasid meg hát...nem tudok rá mit írni.jobb ha kényszerből nem marad veled. nem?

2009. febr. 8. 22:49
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit ellentmondásos,amit írtál:nagyon szeretitek egymást,de a pasid nem hiszi,h együtt tudna így élni veled...akkor most mi van????Nekem 2 fiam van,de nem tudom elképzelni,h bárki is le tudott volna beszélni róluk.És a pasid nem fog megváltozni.Sok pénzt szeretne még keresni...miért,eddig mit csinált???35 évesen talán már ideje lenne családot alapítani,HA akarna.De látszik,h nem akar!Duma,h majd 5 év múlva,bla-bla-bla.Te a legszebb éveidet vele töltenéd,aztán kijelentené,h ha gyereket akarsz mehetsz.És te ott állsz majd X évesen,és kezdheted az egészet elölről.Mivel nem ismerlek,az életedet és a lehetőségeidet sem,ezért én csak azt tudom írni amit én tennék:megtartanám a babát.Kívánom,h jó döntést hozz,és sok sikert!!!!
2009. febr. 8. 23:06
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megtartom! Lehet néha kell némi bíztatás, de végig csinálom! Most kívánok jó éjszakát, mert én már elfáradtam mára.
2009. febr. 8. 23:13
 16/27 anonim ***** válasza:
58%
mindenkeppen tarsd meg !!!!!! a vilag legcsodalatosabb dolga mikor egy lany anyava valik hmmm:)) akarok en is meg babaaaat:D:D
2009. febr. 9. 05:08
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Hmmm.Gratulálok.:)Ha a srác szeret, még ha most nem is akarja a babát, mikor először meglátja, és a kezében tartja, beleszeret, meglátod.:)Ne aggódj, minden rendben lesz.
2009. febr. 9. 07:28
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Szia szerintem eldöntötted már,hogy TE szeretnéd!És ez a lényeg.Teljesen igaz az,hogy ha most nem is akarja,meg fog változni a véleménye,ha látja az UHon vagy hallja a kicsi szívét....ha meg nem,akkor nem is szeret igazán és majd ha egyedül marad rájön mit veszített!

Nagyon gratulálok a kicsihez....nekem már 3 hónapos a kisfiam és a sok monoton dolog mellett egy percre se bántam meg hogy megszületett!

2009. febr. 9. 08:18
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

egy 35 éves pasinak már ideje lenne családot alapítania,ez egy elterelő duma...eddig nem élt? uátlom az ilyen önző embereket,mikor csak azt nézi,neki mi lenne a tökéletes...gyerekkel is lehet utazni,élni....

örülök ha a baba mellett döntöttél,talán megjön az esze a párodnak,ha meg nem,akkor meg csak időfecsérlés volt vele lenned,nem is igazán szeret...

szorítok érted,h minden nagyon jól alakuljon az életedben!

2009. febr. 9. 08:50
 20/27 anonim ***** válasza:
58%

A pasid önző, és sajnos nem szeret. A szeretet és önzés nem fér meg egymás mellett. Csak azt sajnálom, hogy most lett ez számodra nyilvánvaló. Jól átvert érzelmileg.

A döntés a te kezedben, ne hagyd magad zsarolni, és ha képesnek érzed magad rá, akkor az is vagy!!!!

2009. febr. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!