Miért nem bírom elképzelni, hogy egy kan kutyussal éljek együtt?
Párommal nem rég költöztünk össze és szeretnénk venni egy beagle kutyát, viszont ő kan kutyust akar én meg nőstényt.
szeretem a kutyákat, de egyszerűen nem bírom elképzelni,hogy kan kutyám legyen és hogy vele éljek egy házban.
mi ennek az oka?
Az, hogy még nem mentetek el együtt kölyköt választani!
Én is mindenáron szukát szerettem volna, a férjem kant. Kölyökválasztásnál ez annyira háttérbe szorult, hogy én már réges rég kijelentettem, hogy őt visszük haza, habár ott hirtelen fogalmam sem volt még, hogy ő kan vagy szuka. A férjem kérdezett rá, utána néztem csak meg, hogy kan :) Örültem neki, mert ha szuka lett volna, a férjem tuti nemet mond, nekem viszont ő "szerelem volt első látásra" és valszeg neki is én :)
Már kicsi korában ivartalanítva lenne, szóval az nem is lenne gond, ha tüzelnének a szukák ő is megbolondulna.
Nekem még kicsi koromban volt egy kan keverékem, de akkor meg nem is tudtam megkülönböztetni a kettőt.
Most meg..=/
Én pont fordítva vagyok. Világ életemben kan kutyáim voltak, mindig is jobban tetszettek. Bármelyik fajtát néztem a kanok mindig masszívabbak, elegánsabbak és formásabbak voltak számomra.
Ettől függetlenül a jövőben tervben van egy szuka kutyus vásárlása is, csak szoktatni kell magamat a gondolathoz. Hidd el, ha beleszeretsz egy kis kanba, nem fog számítani.:)
((((a beagle neveléshez pedig sok szerencsét ;) )))
Biztos igazatok lesz.:)
Meglátom a kis apróságot, akkor úgyis mindegy lesz,hogy fiú e vagy lány. Csak mégis... fura maga a gondolat, de csak beleszokom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!