Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a tudtom nélkül szakított velem? 16/L (ő 15/F)
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk csütörtökön még küldözgette a szerelmes üziket pénteken meg ma nem írt semmit pedig fent volt. aztán ma amikor felléptem fb-re ott volt egy post h lájk ha szingli vagy. és ő lájkolta
miért szakított szó nélkül???? nem tudom mit írjak rá most felfüggesztettem 1 hétre az fbm
2015. aug. 22. 16:17
21/28 A kérdező kommentje:
JA ÉS MOST LÁTOM H TÖBB SZINGLIS POSZTOT IS LÁJKOLT ;(
2015. aug. 22. 23:31
22/28 anonim válasza:
Najo akkor ezt már tuti direkt csinálja :/ De bunkó módszer! Sztem te is likold be ezeket a szinglis postokat :D
23/28 anonim válasza:
Legjobb módja tényleg az ha megkérdezed, vagy felkeresed. Ha nem válaszol, akkor még várj egy kicsit - hátha megtáltosodik - , de ne túl sokat, és gondolkozz abban hogy érdemes-e még vele maradni.
24/28 A kérdező kommentje:
most látom hogy már egy 10 nappal ezelőtti szinglis posztot is lájkolt. pedig akkor még "rendbe" volt minden.. elvileg...
2015. aug. 23. 12:44
25/28 A kérdező kommentje:
ezek szerint minden szép szó hazugság volt. ezt meg kell bosszulnom
2015. aug. 23. 12:46
26/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem kérdezel rá, ahelyett, hogy itt találgatsz, és hergeled magad.
42F
27/28 anonim válasza:
De írhatunk akármit, úgytűnik mindenképp bosszút akarsz állni rajta :D
Adj neki egy laskást, ha meg kérdezi miért, mond hogy azért mert szingli vagyok :DDD
Nem amugy még mindig az előző kommentemet tartom előnyben..
28/28 anonim válasza:
Szakíts vele te!:D Megmondod, hogy azért, mert nem reagál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!