Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor a tudtom nélkül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a tudtom nélkül szakított velem? 16/L (ő 15/F)

Figyelt kérdés

1 hónapja járunk csütörtökön még küldözgette a szerelmes üziket pénteken meg ma nem írt semmit pedig fent volt. aztán ma amikor felléptem fb-re ott volt egy post h lájk ha szingli vagy. és ő lájkolta

miért szakított szó nélkül???? nem tudom mit írjak rá most felfüggesztettem 1 hétre az fbm

2015. aug. 22. 16:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%

Mostmár komolyan fb-n élik az életüket az emberek? -.-

Ha nekem lesz barátnőm nem is szándékozom képeket posztolni mert én az életben szeretem majd őt.

2015. aug. 22. 17:03
 12/28 A kérdező kommentje:

olvasd el amit írta.

nem ő postolta ő csak lájkolta

2015. aug. 22. 18:04
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg facebebookon!

Es ne járj nálad fiatalabbal :D a fiúk nem érettek annyira mint a lányok,hogy az ilyeneket kezelni tudják,főleg ha még fiatalabb is :D szóval akár egy ilyennel is megoldhatta:/ Amúgy ezt 15/F létemre mondom:D

2015. aug. 22. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem is arra értettem hogy posztolt hanem azt is tárgyi bizonyítéknak veszed ha lájkol... Facebookon.
2015. aug. 22. 18:49
 15/28 anonim ***** válasza:
#13: hagy döntse már el hogy kivel járjon. 17 éves lány vagyok,és 15 éves pasim van,és mindketten éretten viselkedünk/gondolkodunk
2015. aug. 22. 18:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem tudta, hogy másképp hogy adja a tudtodra. Kicsi még, és pánikszerű reakció lehetett, mert félt, hogy nem találta volna meg a megfelelő szavakat.
2015. aug. 22. 19:13
 17/28 anonim ***** válasza:
*lehet,hogy beleszeretett valaki másba, és addig voltál jó neki ,amíg nem talált mást, meg még tudott is veled villogni, hogy esetleg idősebb lánnyal jár.
2015. aug. 22. 19:14
 18/28 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok nem azt mondtam h nem járhat veluk :D en csak azt mondom ha ez elofordul a fent emlitett okok miatt :D

Amugy pl en mindig rosszul jartam ha idosebb csajom volt :D és o is XD

2015. aug. 22. 19:22
 19/28 anonim ***** válasza:
"Es ne járj fiatalabbal" ez nagyon úgy tűnt mintha utasítottad volna,hogy ne járjon fiatalabbal :D
2015. aug. 22. 20:04
 20/28 A kérdező kommentje:
fél év van köztünk, ő márciusba lett 15 én meg szeptember vége fele leszek 16. amikor összejöttünk még nem tudta hogy én idősebb vagyok nála szóval ezzel nem villogott. és amikor találkoztunk nem tűnt gyerekesnek. jó fbn néha az volt.
2015. aug. 22. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!