Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál igaz az a mondás, hogy ha hiányol úgyis keresni fog?
Tehát ha fiúként nem én írok rá, hanem megvárom míg ő keres.
Ez működik? Vagy a lányok úgy tekintik, hogy ez a fiúk dolga, nekik kell írni.
(Kb. 2 hete beszélünk, eddig egy kivételével mindig én írtam rá először aznap.)
én úgy vagyok vele hogyha a srác nem keres akkor nem is érdeklem :)
persze ha naponta beszélek valakivel akkor simán ráírok , de ha már pár napja nem ír/ válaszol akkor elrakom a ,, felejtős" kategóriába :)
17L
Én úgy vagyok vele, hogy a fiú dolga a lány meghódítása.
Ha tetszel a lánynak, és ennek jeleit veszed észre, akkor nem zavarod, ha meg mégis azt a tudtodra adja úgyis:)
Ezekkel a jelekkel vagyok komoly bajban, nem akarom félreérteni és bemagyarázni magamnak, hogy valami lehet.
Többször is volt már félreérthető, például a stílusa, vagy amikor elköszönt tőlem, akkor puszival, vagy volt olyan is, ha egy nap nem kerestem, akkor írt, hogy nem hiányoltam-e.
Nem, nem működő képes, legalábbi nálam nem volt az.
A lány akivel együtt voltam (voltak vele problémák amit inkább figyelmen kívül hagytam) visszaköltözött Pécsről Kaposvárra és megbeszéltük, hogy majd hívom telefonon vagy viberen. Ez egy két alkalommal jó is volt.
Aztán elkezdte csinálni azt a mókát, hogy nem ért rá és azt mondtan, hogy felhív ha lesz ideje. 2 napig nem telefonált, felhívtam harmadik nap, hogy mi van, megint nem ért rá. Félreraktam egy hónapra. és nem keressett egy hónapig. aztán felhívom hogy mi van, ere nyomott valami terelést. Onnantól kezdve hanyagoltam a lányt, és most júliusban szakítottm vele mert kirakott egy képet a facebookra amin egy másik sráccal volt.
Vicces sztori, de szerintem ö már az elejétől több felé kacsingatott.
szóval normál esetben ha hűségessek vagytok mind a ketten, nem lehet probléma, de mindenképp keresgessed és érdeklődj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!