Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért van ez a lányoknál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez a lányoknál?

Figyelt kérdés
Ha kedves vagy velük kihasználják... Bezzeg ha flegmázol rád vannak kattanva.. -.-

2015. jún. 26. 01:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
45%
Ne általánosíts!
2015. jún. 26. 01:29
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

Rossz lányokkal kezdtél.:D

Megértem én, hogy ki vagy most bukva a világra, de biztos, hogy fogsz találni majd olyan lányt, aki nem ilyen. Fiúknál is jobbnál jobb egoisták és soviniszták vannak.:)

2015. jún. 26. 01:36
 3/14 A kérdező kommentje:
De úgy értem nálatok nőknél ez alap...Valaki rendes meg megis alázkodik előttem? akkor könnyü dolgom van nem kell rá annyi figyelem..sőt flegmázok is vele had érezze szarul magát hisz könnyű dolgom van, bármikor akarom megbocsájt...
2015. jún. 26. 02:52
 4/14 anonim ***** válasza:

csak minden 2. ilyen :D ne általánosíts

am nap mint nap szembesülök én is a dologgal 16/f

2015. jún. 26. 03:08
 5/14 anonim ***** válasza:
A külső is számít. Ha rendes vagy, de csúnya, hiába kedveskedsz neki, hiába adnál meg neki mindent. Hiába tagadja mindenki, a külsőnek fontos szerepe van.
2015. jún. 26. 11:18
 6/14 csingilingg84 ***** válasza:

Igen, nyilván valamilyen szinten azért a külső is fontos. De azért nem mindenki a szuper helyes meg dúsgazdag pasikra vadászik.

Kedves kérdező keresgélj másfelé. :)

2015. jún. 26. 16:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem itt keresgélek csak érdekel hogy mért van ez..Hogy aztán nyígnak hogy kihasználják őket aztán meg.."jajj egy normális pasi sincs" Hiába ha kedves vagy és jóképű is akkor is egy jó kis fiunak néznek, nekik meg nem ez kell..vagyis egy kis rossz is énnemtudom :D
2015. jún. 26. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet azért is, mert a "jófiúk" sokszor unalmassabbak. Nekem mondjuk olyan párra volna szükségem, akivel tudom űzni az extrém sportokat és nem unalmas. Na meg persze aki motorozik... és akinél nem negatívum az, ha mondjuk boxolok. :)
2015. jún. 26. 18:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Az én barátom helyes (mások szerint átlagos...először nekem is az volt de most már nem:) ), okos, kedves, törődő, és eszem ágában sincs őt kihasználni, mert nagyon szeretem.

Szóval ne általánosíts, nem mindegyik lány ilyen...persze vannak ilyenek azt nem tagadom, de azé' na. Nem mindenki egy lelketlen k**va. (Már bocsánat).

Ja és az igaz, hogy imponál a "rossz fiú" stílus, de barátnak nem kéne, mert állandóan azon aggódnék mikor csal meg...

15/L

2015. jún. 26. 18:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja mert aki extrémsportol és nem motorozik az igazi rosz fiu ugye?? :O
2015. jún. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!