Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez a lányoknál?
Rossz lányokkal kezdtél.:D
Megértem én, hogy ki vagy most bukva a világra, de biztos, hogy fogsz találni majd olyan lányt, aki nem ilyen. Fiúknál is jobbnál jobb egoisták és soviniszták vannak.:)
csak minden 2. ilyen :D ne általánosíts
am nap mint nap szembesülök én is a dologgal 16/f
Igen, nyilván valamilyen szinten azért a külső is fontos. De azért nem mindenki a szuper helyes meg dúsgazdag pasikra vadászik.
Kedves kérdező keresgélj másfelé. :)
Az én barátom helyes (mások szerint átlagos...először nekem is az volt de most már nem:) ), okos, kedves, törődő, és eszem ágában sincs őt kihasználni, mert nagyon szeretem.
Szóval ne általánosíts, nem mindegyik lány ilyen...persze vannak ilyenek azt nem tagadom, de azé' na. Nem mindenki egy lelketlen k**va. (Már bocsánat).
Ja és az igaz, hogy imponál a "rossz fiú" stílus, de barátnak nem kéne, mert állandóan azon aggódnék mikor csal meg...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!