Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak más párok is akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak más párok is akiknek nincsenek barátaik?

Figyelt kérdés
A barátommal eléggé visszahúzódóak voltunk mindig is. Egymáson kívül senkink nincs, és hiába szeretjük egymást nagyon, azért rossz hogy nincs senki akivel lehetne hülyülni, menni ide oda. Bulizni se szoktunk. Ráadásul a korkülönbség miatt is mindenki furcsán néz ránk. Én 20 vagyok ő 16, de nem látszik rajtunk. Akik haverjaim is voltak, akárhova hívtak nem akarták h a barátom is jöjjön, én meg nem akarok nélküle bulizni. Neki meg mániája hogy elhagyatott, szeretethiányos lányokkal barátkozzon ami tudja hogy engem kicsit zavar ezért inkább nem csinálja. Így viszont nem marad senki. Van más is hasonló helyzetben?
2015. júl. 14. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
biztos vannak :D
2015. júl. 14. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagyis te a lány vagy aki 20 éves és egy 16 éves fiúval jársz?

Üzenem a srácnak, hogy pacsi. ;)

2015. júl. 14. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát... Nekem nincs párkapcsolatom, de én is egyedül vagyok.

Nekem sincsenek barátaim.

Az a baj ha mégismernék egy ugyan ilyen lányt (nincs rá esély) akkor ugyan ez lenne mint veletek és egy idő után kimerülnének a témáink is.

Ha meg egy pörgősebb lányt (erre sincs) akkor meg az lenne a baj hogy mennék szivesen bulizni, de a haverjai biztos leszólnának hogy milyen foeever alonet szedett össze a lány.

16/f

2015. júl. 14. 14:46
 4/5 anonim válasza:
Biztos vannak ilyenek is. Nekünk nagy baráti körünk van igy.
2015. júl. 14. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk sincsenek barátaink, de minket ez nem is zavar, kettesben nagyon jól elvagyunk, ha bulizni akarunk elmegyünk valahova, hülyülni egymással is lehet, habár mi inkább itthon elvagyunk nyugisan, max strandolunk így nyáron, vagy sétálni járunk, egyéb nyugis programok, ehhez nem nagyon kellenek barátok.
2015. júl. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!