Akiknek nincsenek barátaik. Miért alakulhatott ez így?
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 20:45
1/8 anonim válasza:
Nem találtam olyan embereket, akiket hosszabb távon érdeklek, és ők is érdekelnének engem. De már nem is vágyok rájuk 28 évesen.
A feleségem az egyetlen kivétel.
2/8 anonim válasza:
Ez a sors el kell fogadni, másnak ettől nagyobb problémái is vannak, pl nekem.
3/8 anonim válasza:
Hát, szép lassan elidegenedtek tőlem a barátaim. Egyedül egy emberrel tartom még mindig a kapcsolatot, de vele is csak hetente egyszer beszélek telefonon.
Sajnos így alakult, sokat költözködtem és amúgy is introvertált típus vagyok.
4/8 anonim válasza:
Az osztályban azért nem szeretnek, mert nem vagyok hajlandó azt csinálni, mint amit a tömeg.
Ha ez az ára, akkor meg minek?
5/8 anonim válasza:
Egyszerűen nem is akartam "barátkozni". Az egész dolog arra emlékeztet ahogy a kutyák egymás hátsóját szimatolják.
6/8 anonim válasza:
nekem sincs sok barátom. introvertált vagyok, nem is vágyom rájuk. ha hűséges társat akarsz, akkor vegyél egy kutyát és foglalkozz vele. kezeld társadként, emberként. jobb, mint emberekkel barátkozni.
7/8 anonim válasza:
Mert antiszociális vagyok, még az utcára is gyűlölök kimenni emberek közé..
8/8 anonim válasza:
Nehezen nyílok meg. Ha mégis sikerült, sokszor rossz embert választottam, gyakran visszaéltek a bizalmammal. Ezért hiába is barátkoznék már, még feleannyira sem tudnák már megnyílni mint 1-2 évtizeddel korábban. Enélkül pedig úgyis csak kamu az egész barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!