SOS! Nincsenek barátaim. Mit tegyek?
A 14 év nem túl sok idő...még előtted áll az egész élet! Annyi, de annyi emberrel fogsz még találkozni..-
Szerintem ne azt nézd hogy mid van, vagy mid nincs még meg. Lesznek majd barátaid, csak ki kell várni. Amúgy meg szerintem jobb az, ha egyedül vagy, mint az hogy felszínes, érdek barátok vegyenek körül, akik igazából nem ismerik, nem tudják ki vagy. Tartogasd akkor inkább magad olyan embernek, aki megérdemli hogy foglalkozz vele. Mert nem vagy kevesebb,értéktelenebb ember mint mások! :)
Amúgy szerintem, ha sokat olvasol, tudod mi van a világba, mindig van a fejedbe valami érdekes téma akkor ki fogsz tűnni a többiek közül.
Vagy menj el sportolni valahova, vagy kezdj el valami jó kis hobbit. Jelentkezz versenyekre, és akkor bekerülsz egy másik körbe, ahol hasonló érdeklődésű emberek lesznek, akikkel könnyebben barátkozol majd.
Apukád is büszke lenne rád, ha sok területen érsz el sikereket, szerintem neki is bátorító lenne a hozzáállásod, és talán ő is megváltozik.
Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!