Mennyire gáz az, hogy nincsenek nagyon igaz barátaim?
Én is ebben a cipőben járok sajnos:(
Most egyetemista vagyok és itt is csak átvertek,akikre azt hittem hogy igaz barátaim lehetnek.Sok emberrel jóban vagyok,de azok csak olyan általános beszélgetések amik közöttünk vannak.
Legjobban attól vagyok elkeseredve,ha esetleg esküvőmre kerül majd a sor,kit hívnék meg?Pedig kinézetemmel aztán semmi gond meg úgy gondolom a személyiségemmel sem...20/L
Te hány éves vagy?
Nem vagy egyedul, nekem sincs egy igaz baratom se. Vannak persze, de csak olyan haver felesegek. Akinek elmondhatnam a dolgaimat/ vagy komolyabban lehetne beszelgetni, olyan egy sincs.
hat ez van. Nem is talaltam eddig ilyet.
24/f.
nekem is jutott már eszembe olyan , hogy ha esküvő lesz kit hívok el? Na meg a szülinappal is ez a helyzet :/
Igen , én is ck olyan állatalános dolgokról beszélgetek velük semmi komoly mint más "barátok vagy barátnők " között :S Egyébként 20L és hát nem is egyetem de OKJ képzés ami 3év...az osztályba sikerült be illeszkedni 1-2 lánnyal tartom is a kapcsolatot napi szinted de velük se olyan nagyon "komoly" a dolog :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!