Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás után hogy a legkönnye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogy a legkönnyebb valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jó estét! :) egy hónapja szakított velem a barátom, aki egy év után egyik napról a másikra nem szeretett hirtelen... egy osztályba járunk, így az évzárón is találkoztunk, és a nyáron egy nyelviskolában tanulunk, így minden nap találkozunk. rendszeresen ír facebookon, vagy skypeon, és igaz, hogy eleinte én akartam vele újra járni, már nem nagyon szeretnék, mert amikor ír, akkor is csak szid, meg sérteget. megtiltotta, hogy beszéljek a családtagjaival, akikkel nagyon jóban lettem :( tehetek még egyebet azon kívül, hogy letiltottam mindenhonnan, mert nem szeretem magam a világ összes bűnének tulajdonosának érezni, amiért minden nap bánt engem?
2015. júl. 3. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A válaszok engem is érdekelnének. Én is hasonló cipőben járok..
2015. júl. 3. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy a legkönnyebb, ha semmilyen módon nem tartjátok a kapcsolatot. Így az nem túl jó, hogy egy nyelvsuliba fogtok járni.

Az is jó, ha másokkal találkozol, elfoglalod magad, eltöltöd az idődet másokkal, hogy ne gondolkozz rajta.

A családjával se tartsd a kapcsolatot, mert akkor úgy is mindig szóba kerülne ő is.

2015. júl. 3. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

2#-nek igaza van :D

Tiltsd le mindenhonnan, aztán próbáld elfelejteni :D Itt a nyár, barátaiddal/barátnőiddel járj el a közeli fesztiválra/partikra, bicajozz, strandolj, (tanulj), olvass, edzz, sportolj stb. :D

Ha lefoglalod magad akkor addig se gondolkozol rajta, így könnyebben elfelejted :D Nekem sikerült :)

17f

2015. júl. 3. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
MINDENRE egy vagy több jó zene a megoldás. Mindenre.
2015. júl. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!