Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy a legkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy a legkönnyebb elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés
Átvert, kihasznált... és én ezek után is borzasztóan szeretem, de az, hogy barátnője van végleg betette a kaput! Tehát hogyan tudom legegyszerűbben elfelejteni?

2012. aug. 22. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Törlöd fb ról, vagy nem nézegeted.

Beszélsz sorstársakkal, tapasztalatokról.

Eljársz szórakozni, lekötöd magad. ( új hobbi)

Eleinte nehéz, de utána jó érzés lesz, hogy nem arra figyelsz.

Nekem most nem voltam olyan jó barátnőim, hogy eltereljék gondolataimat, de ha van, vagy tudsz emberek közé menni valahogy, akkor menj.

2012. aug. 22. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:

"Beszélsz sorstársakkal, tapasztalatokról." - ez segít? hogy pont róla beszél?

sztem inkább

1. fb? az mi?

2. felejteni akarsz? ne felejts emlékezz, hogy többet ne ess ebbe a hibába.

3. én ha meglátnám lekevernék neki egy balegyenest, de minden alkalommal :), mert megérdemled alapon

4. ne már te érezd magad szarul mert ő volt k**********

2012. aug. 22. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:

""Beszélsz sorstársakkal, tapasztalatokról." - ez segít? hogy pont róla beszél? "

Segít cuncim, ne köss belém, olvastam egy tök jó könyvet a témában. És éppenséggel az segít, hogy látja, másoknak is sikerült, és túlélték....bírom az ilyen kötözködőket....

2012. aug. 22. 09:37
 4/4 anonim válasza:
mi a könyv címe?
2012. nov. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!