Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel vhogy az utobbi időbe a sors összehozott minket mint barátok,hihetetlenül kedves/aranyos/segítőkész/szerény/visszahuzodo picit/átlagos kinézetű...a kisugárzása hihetetlenül megfogott,beleszerettem másra már nem tudtam gondolni...rengeteget viccelődtünk együtt,beszélgettünk...részéről viszont én bennmaradtam a barátzónában,semmit nem akart tőlem...kedves/aranyos vagyok de ennyi(azota sincs amugy senkije)...egyszerűen ezt nem tudtam feldolgozni,hihetetlenül fájt,már kb a közös jövőnket tervezgettem annyira boldog voltam és a jövőbeli terveimnél is mindig eszembe jut...mindig rá gondolok a kedvenc színébe öltözök...de ugye megbeszéltük barátok maradunk...de annyira kellemetlen már ez így nekem...hogy lehetne elfelejteni valakit,akibe az ember fülig bele van esve?
2012. aug. 2. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
El kell kerülnöd nagy ívben, még csak ne is beszélj vele, mert így nagyon nehéz lesz. Hidd el, tudom miről beszélek. És ezt nem elég pár napig megoldani, hanem hosszú hetek kellhetnek hozzá, hogy sikerüljön. Vagy ez, vagy marad a szenvedés. Én az utóbbit választottam, mert nem megoldható az, hogy teljesen kizárjam az életemből :-(
2012. aug. 2. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress valaki mást, akire gondolhatsz.
2012. aug. 2. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
egy kis baráti szex mindent megold:)))hívd át pipázni vagy pezsgőzni vagy pipuzni nézzetek meg egy filmet dugjatok és mosojogj egy hétig:)) lehet h belédszeret és több lesz mint barát:))
2012. aug. 6. 15:43
 4/4 anonim válasza:

utolsó xDD

de szerintem ez nem annyira egyszerű... egyébként hasonló helyzetben vagyok, csak az a különbség hogy ő akart tőlem valamit, csak hát... olyan hülye voltam hogy nem ismertem fel és elrontottam :( a felejtés nekem sem megy, főleg mert lelkiismeretfurdalásom is van miatta :S de valóban el kell kerülni... vagy azt mondják van valami tudatalattis módszer, azt mondogatod magadnak hogy elkerülöm, leszarom, elfelejtem... de semmiképpen sem azt hogy nem érdekel, nem foglalkozok vele, mert a nem szó is rámutat arra amit nem akarsz... de ez csak egy ötlet...

2012. aug. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!