Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, mit tegyek?
neharagudjatok hogy ekezet nelkul irok, nincs ekezetemm :/
Nos,van egy fiu akit 5 honapja ismerek es azota szerelmes vagy ok bele, en 15 eves vagyok es o is 15. az elejen tetszttem neki , majd baratnoje lett es azt hazudta hogy nem akar veelem tobbet beszelni mert halott valami rosszakat rolam....
aztan amiutan szakitott a lannyal ramirt hogy : szep napot :* visszairtam hogy neked is..
nem beszelunk es elobe meg nem is beszeltunk csak facebookon de mar lattam.
nagyon nagyon szeretem az elso perctol amikor meglattam es nm ertm en magam sem hogy. amikor eloszor megattam kepen mar akkor nagyon tetszett es beleszerettem.. szoval 5 honapja szenvedek es nem beszelunk,meg semmi. A fiu eleg kulonleges,inteligens .szeret elni (inni,szivarazni)..
nem is akarom elfelejteni mert szeretem. ha rairok akkor nem ir vissza csak lassa, mit tegyek?(bocsi a helyesirasert)
15 eves lany.
Szerintem inkább keress valaki mást! De semmiképp se alázkodj meg azzal, hogy így kapaszkodsz belé, miközben ő meg lesz*r téged!
Amúgy számomra ez a kettő egy 15 évesnél erősen üti egymást: inteligens <--> szeret elni (inni,szivarazni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!