Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen most készülök életem legnagyobb hülyeségére?
Már bocs utcsó válaszoló, de tényleg elolvastad a kérdést?
Nem lehetsz ekkora gyökér:D
Az lenne a legjobb, ha mindketten hagynátok a másikat a fenébe.
Ha megpróbálnád, akkor úgyis csak rombolás lenne az eredménye. Tönkretennél egy házasságot, ezzel párhozamban pedig a születendő gyerek életét is... De biztosan rohadt jó lehet majd egyedül nevelni egy gyereket. És legalább ugyanilyen jó, ha nem jobb érzés, ha apa nélkül nő fel az ember.
Így látatlanba pedig szerintem, ha összejönnétek, nem lenne túl tartós a kapcsolatotok. Mert ha ilyen annak az "úriembernek" a hozzáállása, akkor valószínűleg néhány hónap után keresne valakit a te helyedre, te pedig mehetsz arra, amerre akarsz.
Na szóval szerinted mit kéne tenned?
hallgass a szívedre, mindig csak a szívedre!
ha felesége van, mégis téged szeret, akkor jobb ha már most elválnak, mert később úgyis félrelépne csak akkor ha már nem lennél a képbe - mással - a végeredmény ugyan az, annyi különbséggel, hogy ebben a történetben már nem szerepelnél? ezt akarod? valóban ki akarnál maradni az életéből, annak ellenére, hogy szereted őt? légy bátor, lépj a tettek mezejére!
Szivtad mert nem kamukèrde!
Ès ez ugy van,ugyis fèlrelèp,csak nem velem! Amugy nem válnának el,mert èn csak a felesège mellett a "szeretöje" lennèk! Amugy nem a felesègètöl hanem attol felek,hogy ha összejövünk mit fogunk csinálni? Mèg nem akarok szexet de tetszik/szeretem mit tegyek?
A két dolog külön-külön is gáz!
- szexelnél egy felnőtt férfival 14 (!) évesen
- akinek van barátnője és terhes.
És ez már gyermekkorban elkezdődik......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!