Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekként sikerült elhitetned másokkal/elhitettek veled?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 23:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hogy nem vettek fel a kéttannyelvűbe, olyan csalódottságot még nem láttam de aztán előhúztam a papírt :D
2015. máj. 26. 23:36
 2/16 anonim válasza:
7%
Hogy minden hányásban van répa.
2015. máj. 26. 23:38
 3/16 anonim válasza:
77%
velem elhitették, hogy valamikor találkozom majd azzal, akivel szeretni fogjuk egymást
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy a medvesajt medve tejből készül az volt a reggeli nálunk elmondtam utána a hugom már ki is hányta a reggelit :D
 5/16 anonim ***** válasza:
Hogy a Holdon vagyunk.
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

Elhitették velem,hogy az élet milyen szép,lehet majd szép barátnőm,meg családom is lesz majd...

Ez volt a legnagyobb hazugság,amit valaha hallottam.És a legtöbb aki ezt mondta,teljesen más világban élt,és nevelkedett,sokkal könnyebb volt számukra ez.

Ők nem tudják,milyen az,amikor szimplán azért nem állnak szóba veled,mert nem olyannak születtél... :/

24/F

2015. máj. 26. 23:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Olyasmikre gondoltam, amit a 4-es írt.

Én pl. ovis koromban azt mondtam a csoport társaimnak, hogy híres énekesnő vagyok Amerikában (azt sem tudtam, mi az hogy Amerika :D), és egy kevéssé ismert magyar énekesnő dalait előadva nekik hitettem el velük (azt mondván, hogy azokat én írtam). :D

Velem meg azt sikerült elhitetnie egy régi barátnőmnek, aki messze lakott tőlünk (az ország másik végén), hogy a Fruzsi arrafelé fiú név...:'D

2015. máj. 26. 23:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Velem azt, hogy a síkosító csiganyálból készül. Azt se tudtam, mi az a síkosító, ami fura, mert már 12 éves voltam, azt hiszem.
2015. máj. 26. 23:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem elhitették, hogyha rossz leszek, akkor el fog vinni a rézfaszúbagoly. Nem is kicsit szartam tőle.
2015. máj. 27. 00:24
 10/16 anonim válasza:
93%

Hát volt szerencsém jópár buta nőhöz , el is mesélek egy kettőt :D

Haverom barátnője kint futott az utcán mi meg mondtuk neki h az nagyon veszélyes a hajra mert ha gyorsan fut akkor a szembeszéltől a hajszálai ki tudnak hullani és h mi is azert kopaszodunk mert sokat futunk :D 3-an voltunk és mind a 3-an kopaszodunk és elhitte :D .... Ugyan ezzel a csajjal elhitette haverom h ha lecumizza és lenyeli attól nőni fog a melle a sok fehérje meg hormon meg ilyenek miatt :D aztán a csaj ezt is tette és mivel pont serdülőkorban volt (16) ezért pont elkezdett nőni a melle amire azt hitte h ez a rituálé miatt van és minden nap menni akart cumizni :D :D na ezen azóta is nevetünk ha valakinek eszébe jut vagy látjuk a csajt ..... De volt még pár ilyen :D

2015. máj. 27. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!