Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekként sikerült elhitetned másokkal/elhitettek veled?
Elhitették velem,hogy az élet milyen szép,lehet majd szép barátnőm,meg családom is lesz majd...
Ez volt a legnagyobb hazugság,amit valaha hallottam.És a legtöbb aki ezt mondta,teljesen más világban élt,és nevelkedett,sokkal könnyebb volt számukra ez.
Ők nem tudják,milyen az,amikor szimplán azért nem állnak szóba veled,mert nem olyannak születtél... :/
24/F
Olyasmikre gondoltam, amit a 4-es írt.
Én pl. ovis koromban azt mondtam a csoport társaimnak, hogy híres énekesnő vagyok Amerikában (azt sem tudtam, mi az hogy Amerika :D), és egy kevéssé ismert magyar énekesnő dalait előadva nekik hitettem el velük (azt mondván, hogy azokat én írtam). :D
Velem meg azt sikerült elhitetnie egy régi barátnőmnek, aki messze lakott tőlünk (az ország másik végén), hogy a Fruzsi arrafelé fiú név...:'D
Hát volt szerencsém jópár buta nőhöz , el is mesélek egy kettőt :D
Haverom barátnője kint futott az utcán mi meg mondtuk neki h az nagyon veszélyes a hajra mert ha gyorsan fut akkor a szembeszéltől a hajszálai ki tudnak hullani és h mi is azert kopaszodunk mert sokat futunk :D 3-an voltunk és mind a 3-an kopaszodunk és elhitte :D .... Ugyan ezzel a csajjal elhitette haverom h ha lecumizza és lenyeli attól nőni fog a melle a sok fehérje meg hormon meg ilyenek miatt :D aztán a csaj ezt is tette és mivel pont serdülőkorban volt (16) ezért pont elkezdett nőni a melle amire azt hitte h ez a rituálé miatt van és minden nap menni akart cumizni :D :D na ezen azóta is nevetünk ha valakinek eszébe jut vagy látjuk a csajt ..... De volt még pár ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!