Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekként sikerült elhitetned másokkal/elhitettek veled?
Én problémás gyerek voltam: :)
Az oviban:
elhitettem az összes gyerekkel, hogy a kisbabák a ciciben vannak és úgy köpi ki az anyuka. Utána pedig megissza a mellből a magzatvizet.
van egy emigrált rokonunk, és én mindenkinek azt mondtam, hogy megyünk meglátogatni Hollywoodba. (kár hogy a rokon a nyugati parton lakik)
egy műtéti hegről azt mondtam, hogy megharapott a Balatonban egy cápa.
én igazából fiú vagyok, de anyukám lányt akart, ezért miután kiköpött, levágta a kukacom.
Az udvarunkon van a Kárpát medence és minden nyáron abban pancsolok. Télen korcsolyázom rajta.
teheneken tanulok "tehenegelni".
Meg még egy rakás baromság. :D
Középiskolában volt az utolsó: egy csajjal elhitettük, hogy teherbe eshet a maszturbációtól.
Elhitettem a tesómmal, hogy örökbe fogadtuk.
Fú de r*hadék voltam. Mondjuk most is az vagyok, csak máshogy.
Volt Űrgammák sorozat, valamiért féltem tőle, aztán mindig azt mondták, ha rossz leszek, akkor jönnek az űrgammák. És bejött b*zdmeg. WTF
:'DDD jó sztorik, köszönet érte! :D
Utolsó, nekem azt mondta a bátyám kiskoromban, hogy engem az újságból rendeltek, és ő választott ki...benyeltem :D
Velem miket sikerült elhitetni:
- a zerge madár
- le fogják dózerolni a lakótelepet, ahol lakom, hogy zöldövezetet építsenek ki, megmondta a helyi tv is :D (április 1-jén mondták, gyanakodhattam volna)
Amit nekem sikerült elhitetnem: nem is annyira gyerekként, elsőéves gimisként amerikai cserediákokkal - a kém az egyik legfontosabb magyar szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!