Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit gyerekként sikerült elhitetned másokkal/elhitettek veled?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 23:32
1 2
 11/16 Fish1 ***** válasza:
5 éves koromban bemeséltem a szomszédoknak, hogy megyünk Olaszországba és találkozunk Terence Hill-lel. És hogy mellettem fog feküdni egy függőágyban. :) Agyhalál, el is hitték.
2015. máj. 27. 02:19
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Én problémás gyerek voltam: :)

Az oviban:

elhitettem az összes gyerekkel, hogy a kisbabák a ciciben vannak és úgy köpi ki az anyuka. Utána pedig megissza a mellből a magzatvizet.

van egy emigrált rokonunk, és én mindenkinek azt mondtam, hogy megyünk meglátogatni Hollywoodba. (kár hogy a rokon a nyugati parton lakik)

egy műtéti hegről azt mondtam, hogy megharapott a Balatonban egy cápa.

én igazából fiú vagyok, de anyukám lányt akart, ezért miután kiköpött, levágta a kukacom.

Az udvarunkon van a Kárpát medence és minden nyáron abban pancsolok. Télen korcsolyázom rajta.

teheneken tanulok "tehenegelni".

Meg még egy rakás baromság. :D

Középiskolában volt az utolsó: egy csajjal elhitettük, hogy teherbe eshet a maszturbációtól.

2015. máj. 27. 05:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Elhitettem a tesómmal, hogy örökbe fogadtuk.

Fú de r*hadék voltam. Mondjuk most is az vagyok, csak máshogy.

Volt Űrgammák sorozat, valamiért féltem tőle, aztán mindig azt mondták, ha rossz leszek, akkor jönnek az űrgammák. És bejött b*zdmeg. WTF

2015. máj. 27. 08:01
 14/16 A kérdező kommentje:

:'DDD jó sztorik, köszönet érte! :D

Utolsó, nekem azt mondta a bátyám kiskoromban, hogy engem az újságból rendeltek, és ő választott ki...benyeltem :D

2015. máj. 27. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam ez valamiért kimaradt. Baromi rosszul hazudok, még annyit sem tudtam elhitetni egy gyerekkel, hogy azért nem mehetek ki biciklizni, mert nálunk van a nagymamám. De a fordítottja is igaz, nagyon bizalmatlan voltam és senkinek nem hittem el semmit, amíg nem bizonyította be. Mondjuk ennek a szüleim lehettek az oka, rengeteg mindent ígértek de sohasem tartották be és egy idő után már senkinek nem hittem. Idősebb rokonok próbáltak beetetni ilyen dolgokkal, hogy ha nem eszek levest, össze fog aszalódni a gyomrom, anyám azzal, hogy a babtól erősödik a csont, meg hogy ha befőttesüvegbe beszélek, attól golyvát kapok. Imádtam ugyanis befőttesüvegbe vagy csövekbe belebeszélni, de ez anyukámat valami érthetetlen ok miatt zavarta, így kitalálta ezt, hátha megijedek. A gond azzal volt, hogy 4 évesen már olvastam és egy év múlva a helyi könyvtárba is jártam, szó szerint otthagytak párszor 1-2 órára olvasni, és ha valami érdekelt, kértem róla könyvet mert nekünk otthon nem voltak könyveink. Egy ilyen alkalommal megkerestem a szótárból, hogy mi az a golyva és beigazolódott a sejtésem, hogy baromira nincs köze a befőttesüveghez. Legközelebbi alkalommal természetesen megint jött a beszólás, hogy ,,nem érted hogy attól golyvás leszel"? Mire én közöltem, hogy a golyva egy olyan betegség, ami a pajzsmirigy helytelen működése miatt alakul ki. Többet nem szóltak rám, ha előkerült a befőttesüveg.
2015. máj. 27. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Velem miket sikerült elhitetni:

- a zerge madár

- le fogják dózerolni a lakótelepet, ahol lakom, hogy zöldövezetet építsenek ki, megmondta a helyi tv is :D (április 1-jén mondták, gyanakodhattam volna)

Amit nekem sikerült elhitetnem: nem is annyira gyerekként, elsőéves gimisként amerikai cserediákokkal - a kém az egyik legfontosabb magyar szó

szept. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!