Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen most készülök életem legnagyobb hülyeségére?
Kislány a tanulással foglalkozz!
Van felesége és gyerekük lesz, ne foglalkozz vele! Mert a végén majd még te "szívod" meg és rád fogják hogy te csábítottad el! Felejtsd el ez lesz a legjobb döntés!
Legyen eszed!!!!
Felesége van babával a hasában, jólvan akkor. Nem is égettem volna magam azzal hogy ezt ide kiírod, mert már az is szégyen az egész családodnak hogy ilyen megfordul a fejedben. Gondolkozz már el azon hogy mire készülsz. 14 éves taknyos gyerek létedre egy nős férfire vágysz aki 2 perc múlva apa lesz? Legyél jó gyerek és ne tedd tönkre a családját!
18/F
Van egy terhes felesege te meg egy gyerek vagy. Hagyd azt a felnott ferfit beken es huzz vissza az iskola padba! Majd akkor gondolkozz szexen meg pasizason ha mar elmultal 16 de legalabb lett egy kis eszed! Nem ertem higy juthat ilyen egyaltalan eszedbe...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!