Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben ha a pasitok ilyet mond?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis help kellene… 17L vagyok, és fél éve vagyok együtt a 23 éves pasimmal, aki nagyon tapasztalt mindenben (kapcsikban, szexben stb.). Nekem ő az első, szóval eléggé új nekem ez az egész. Mostanában egyre többet beszél az exéről, aki kb. vele egy idős volt és állítólag nagyon nyitott szexuálisan. Most olyan dolgokra próbál rávenni, amit vele csináltak, de én nem vagyok biztos benne, hogy erre készen állok. Félek, hogy csak kihasznál érzelmileg/testileg. Szerintetek mit csináljak? Ez normális? Vagy meneküljek? 😬ma 11:10
1/6 anonim válasza:
menekülj! alapból, hogy neked ezt meséli, és célozgat, hogy veled ezt meg azt akarja...akkor menjen vissza az exéhez
2/6 anonim válasza:
A pasi még nincs túl az exén, csak pótléknak használ.
3/6 anonim válasza:
Egyáltaltán nem biztos, hogy az exével csinálták azokat a dolgokat, valószínűleg csak így akar rávenni, hogy veled megtehesse. De még ha igen, akkor se indok rá! Lépj le ebből a kapcsolatból, pasiként mondom.
4/6 anonim válasza:
Bízz a pasidban. Hiszen ő a pasid, őt választottad, annyi pasi közül. Szeresd.
5/6 anonim válasza:
Csak leakar fektetni, kihasználni szerintem se folytasd vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Mar lefekudtem vele
ma 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!