Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A családom ki akar költözni Hollandiába. Én együtt vagyok, egy sráccal, akivel komolyan gondoljuk a kapcsolatunk, és szeretjük egymást.

Sajnos a párom nem szeretne Hollandiába utazni a családommal, hiszen itthon szeretne stabil lábakra állni, és utána szeretne bele ugrani a nagy világba.

Nem szeretnék elutazni, a párom nélkül, inkább maradnék vele. 1 év múlva a 18-at töltöm, nem tudom van e bármi jogom, választani hogy maradhatok e, vagy mennem kell ha mondják.

Nem szeretném hogy fuccsba menjen, párkapcsolatom, hiszen komolynak terveztük, és távkapcsolat pomt úgy fájna mindkettőnknek, mint ha szakítanánk.

Nem tudom mi tévő legyek.

Én 17/L

Párom 23/F

2023. aug. 14. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Az egy dolog hogy ti, hogy ti milyen hosszúra tervezitek. Szerintem ilyen fiatalon nem fogják a szülők engedni, hogy ne menj velük mivel ők felelnek érted. Távkapcsolat esetleg. De te még nem vagy felnőtt viszont a barátod igen. Addig míg te 18 alatti vagy a szülők "parancsolnak"
2023. aug. 14. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem amíg 18 év alatti vagy a szülök felelnek érted, esetleg majd 1 év múlva dönthetsz ilyenről de addig is követned kell a szüleid utasítását.

Van egy olyan érzésem hogy a párod nem gondolja komolyan és nem is lesz partner távkapcsolatban, ha annyira szeretne tudna várni rád 1-2 évet és te is fordítva, de te kiskorú vagy menned kell Hollandiába, míg ő felnőtt de nem hajlandó áldozni érted szóval szerintem komolytalan a dolog így

2023. aug. 14. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
A párod nem tud albérletben maradni? Ő már nagykorú, nemkötelező szüleivel menni.
2023. aug. 14. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Ja bocs, azthittem o csaladja megy ki.

Xd

Faradt vagyok az olvasshoz :D

2023. aug. 14. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
A szüleidet arról kell meggyőznöd, hogy a barátod képes normális megélhetést biztosítani neked. Ha ez nem megy, akkor természetes, hogy nem fognak itten hagyni téged.
2023. aug. 14. 22:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az 5-ös hasznos választ adott, köszönöm.
2023. aug. 15. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hasznos az 5-ös válasza. Annyival kiegészíteném, hogy meg kell értetned a szüleiddel, hogy ugyan még nem vagy nagykorú, de

17 évesen már van egy kialakult életed, barátaid, párkapcsolatod, terveid. Te nem egy poggyász vagy amit leraknak egyik helyről a másikra meg hurcolnak magukkal ahová akarnak. Te egy személy vagy érzésekkel. És bár tudod, hogy féltenek, de nem kényszeríthetnek bele, hogy 17 évesen az ő ledvükért új életet kezdj.

Sajnos jogilag megtehetik, hogy visznek magukkal de szerintem be kéne látniuk, hogy ez neked nagyon nem tenne jót és nem is csak a barátod miatt nem.

2023. aug. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!